iPhone 7 – poza falsa care prezinta un smartphone Meizu

In cursul zilei de ieri a aparut pe internet ceea ce ne era prezentata drept prima imagine reala a carcasei iPhone 7, ea fiind teoretic facuta intr-una dintre fabricile Foxconn care asambleaza terminale iPhone si iPad pentru Apple, realitatea fiind totusi diferita.

Acea imagine prezinta de fapt viitorul Meizu Pro 6, conform vicepresedintelui companiei Meizu, Li Nan, el publicand in cursul acestei zile pe internet o imagine in care arata design-ul viitorului smartphone al chinezilor si poza care se credea a fi pentru iPhone 7.

Desi noul smartphone Meizu are un design similar cu cel al iPhone 6S, acesta nu va fi in realitate design-ul pe care il va avea iPhone 7, compania Apple pregatind altceva pentru utilizatorii din lumea intreaga, cel putin la nivel teoretic.

Vicepresedintele celor de la Meizu a afirmat ca ar fi dorit ca prezentarea design-ului Meizu Pro 6 sa aiba loc in cadrul unei conferinte organizate de catre companie, dar pentru ca acea poza din fabrica a starnit atatea discutii pe internet, el a dezvaluit realitatea acum.

Yesterday pass very fire iPhone 7 cover should be factory staff who broke the news of a mistake, that is our PRO 6. . . Just cut back behind the design of light proofing hit for a year, had wanted the conference to give you a surprise. . .

Acestea fiind spuse, deocamdata se pare ca design-ul iPhone 7 ar putea fi totusi schimbat intr-o masura ceva mai mare decat am crezut, insa ramane de vazut ce fel de leak-uri mai apar in perioada urmatoare si cat de reale se vor dovedi ele a fi.

iPhone 7 carcasa Meizu Pro 6