Facebook Live Video si lucrurile stupide pe care le poti vedea

Saptamana trecuta compania Facebook a extins disponibilitatea functiei Live Video pentru intreaga lume si astfel le oferea tuturor utilizatorilor sai o functie pe care pana recent doar vedetele o aveau disponibila pentru a face live streaming si a sta in contact cu fanii.

Lansand aceasta functie pentru toata lumea, compania Facebook le ofera practic tuturor posibilitatea de a arata pe internet lucrurile mai mult sau mai putin interesante pe care le fac in viata de zi cu zi, iar daca veti urmari stream-urile live din Facebook, veti intelege de ce.

Uitandu-ma dimineata printre transmisiunile facute de catre utilizatori, am descoperit petreceri din Brazilia, oameni care se plimbau prin supermarket prin Marea Britanie, turisti la Vatican, emisiuni Radio transmise pe internet si un service care repara un iPhone.

Practic, cu Facebook Live Video nu stii ce vei gasi atunci cand deschizi un stream live, insa exista sanse mari sa pierzi mult timp cautand ceva interesant si in final sa nu descoperi absolut nimic care sa merite timpul pierdut analizand harta de stream-uri in direct.

Facebook Live Video harta

In imaginea de mai sus puteti vedea ce transmisiuni se faceau dimineata prin Facebook Live Video, numarul lor fiind mult mai mare in perioada serii, insa atunci pierdeti si mai mult timp cu transmisiuni inutile facute de catre oameni cu mult timp liber la dispozitie.

Aceasta harta este accesibila direct din website-ul Facebook, o sectiune numita Livemap afisand toate stream-urile live de pe planeta.