Google Chrome nu mai functioneaza pe aceste versiuni ale Windows si OS X

Versiunea 50 a browserului Google Chrome a fost lansata de catre compania Google pentru utilizatorii de PC-uri din lumea intreaga, iar una dintre marile schimbari ale acestui update este excluderea compatibilitatii cu anumite sisteme de operare.

Mai exact, conform celor de la Google, incepand de astazi cea mai recenta versiune a browserului Google Chrome nu este compatibila cu Windows XP, Windows Vista si toate versiunile OS X lansate inaintea OS X 10.9 Mavericks, deci va trebui sa faceti update-uri.

Google anuntase inca din luna noiembrie ca aceste vechi versiuni ale sistemelor de operare pentru PC-uri nu vor fi compatibile cu actualizarile Google Chrome din aceasta primavara, iar astazi a venit si schimbarea pe care nu chiar atat de multa lume o astepta.

Microsoft a renuntat sa mai ofere suport pentru Windows XP inca de acum 2 ani, compania Apple facand acelasi lucru si cu OS X 10.9 Mavericks cu mai mult timp in urma, asa ca schimbarea celor de la Google este normala, chiar daca foarte mutle calculatoare inca mai folosesc Windows XP.

In concluzie, daca aveti unul dintre sistemele de operare mentionate anterior, atunci evitati sa mai faceti actualizari pentru browserul Google Chrome.