HTC 10 este cel mai puternic smartphone din lume, in unele teste

HTC 10 este cel mai puternic smartphone de pe planeta in unele teste de performanta facute zilele acestea dupa prezentarea smartphone-ului de catre cei de la HTC, insa o imagine aparuta acum cateva saptamani sugera exact acelasi lucru, iar acum avem doar o confirmare.

Conform aplicatiei de benchmarking AnTuTu, HTC 10 obtine scoruri cuprinse intre 146.000 si 156.000 puncte in testele facute de catre utilizatori, asta in conditiile in care cel mai apropiat smartphone competitor obtine 136.000 de puncte, diferenta fiind mare.

In esenta, vorbim despre un spor de performante de 10% – 15% in favoarea smartphone-ului HTC 10 fata de competitori, dar asta doar in AnTuTu, deoarece in Geekbench el este intrecut de catre multe alte terminale Android, diferenta fiind totusi infima fata de cea din AnTuTu.

Sporul de performanta in favoarea HTC 10 in AnTuTu si lipsa sa in Geekbench ma face sa cred ca HTC a optimizat terminalul pentru a obtine scoruri mari in anumite aplicatii, iar asta pentru ca daca el ar fi avut putere de procesare foarte mare, ar fi avut rezultate bune indiferent de aplicatia folosita.

HTC 10 performante test

Chiar daca in testele privind puterea de procesare exista discutii privind performantele HTC 10, in testele privind performantele grafice lucrurile stau cam la fel, terminalul taiwanezilor castigan unele sectiuni, dar pierzand in schimb in altele.

HTC 10 functioneaza in baza aceluiasi chip Qualcomm Snapdragon 820 precum Samsung Galaxy S7 sau LG G5, diferenta stand in optimizarea facuta de catre HTC pentru Android si elementele suplimentare implementate impreuna cu HTC Sense.

Mai toti cei care au folosit HTC 10 il lauda ca fiind un smartphone foarte rapid si foarte interesant, asa ca urmeaza sa vedem in teste video cam cat de rapid si de bun este el intr-adevar.