Implosion – un joc sci-fi cu grafica de console oferit la REDUCERE

Implosion este un nou joc sci-fi publicat in cursul acestei zile in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el fiind un joc de actiune sci-fi care este promovat de catre dezvoltatorii sai ca avand un motor grafic demn de console.

In clipul video de mai sus puteti vedea gameplay trailerul titlului si observati va el promite sa ne ofere o experienta pe care in mod normal nu o intalnim in alte jocuri disponibil in App Store-ul celor de la Apple.

BRINGING AAA CONSOLE GAMING EXPERIENCE TO MOBILE DEVICES. TWENTY YEARS AFTER THE FALL OF EARTH, THE REMNANTS OF THE HUMAN RACE ARE ONCE AGAIN FACED WITH EXTINCTION. THE TIME HAS COME TO JUSTIFY OUR EXISTENCE. A MYSTERIOUS LIFE FORM KNOWN AS THE XADA SQUARES OFF AGAINST HUMANITY’S LAST WEAPON – THE WAR-MECH SERIES III BATTLE SUIT.

  Povestea jocului are in centru o era aflata la 20 de ani de la distrugerea majoritatii rasei umane, urmasii acesteia avand in fata o noua batalie pentru a-si apara existenta, o inteligenta extraterestra numita XADA incercand sa-i eradicheze de pe pamant.

Cu un motor grafic demn de console si un fundal audio prezentat ca fiind demn de Hollywood, jocul este cu siguranta extrem de atractiv pentru a fi incercat de catre utilizatori, iar urmarind clipul video de mai sus probabil veti intelege de ce.

FEATURES: STUNNING CONSOLE-QUALITY GRAPHICS, FIRST-CLASS VOICE ACTING AND HOLLYWOOD-GRADE AUDIO PRODUCTION. FULL ORCHESTRAL SCORES MASTERFULLY MIXED BY GRAMMY AWARD WINNER AND “THE LORD OF THE RINGS” TRILOGY ENGINEER, JOHN KURLANDER. THE MOST INTUITIVE TOUCH USER-INTERFACE SEEN ON THE PLATFORM. A VAST ARSENAL OF SUPER-TECH WEAPONRY AT YOUR DISPOSAL, UPGRADABLE VIA THE STREAMLINED ARK KERNEL SYSTEM. BECOME THE ULTIMATE FUSION OF MAN AND MACHINE. ENSURE THE SURVIVAL OF THE SPECIES.

Implosion este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.