Design-ul masinii Apple va fi dezvaluit astazi

La peste 1 an de la initierea procesului de dezvoltare al masinii Apple, iata ca astazi ar urma sa vedem pentru prima oara schitele in baza carora este dezvoltat automobilul companiei americane, publicatie Motor Trend anuntand ca ar fi intrat in posesia lor.

Mai jos aveti un teaser video publicat de catre celebra revista Motor Trend prin intermediul Twitter, el avand introduse o serie de schite care prezinta un automobil, finalul sau avand o intrebare destul de sugestiva cu privire la design-ul ales de catre compania Apple pentru masina sa.

Daca astazi vom vedea pentru prima oara schitele in baza carora este dezvoltata masina Apple, atunci este clar ca proiectul este mult mai avansat decat a dorit Tim Cook sa dea de inteles la inceputul acestui an, automobilul urmand a fi lansat pe piata pana in 2020.

Chiar daca astazi vom vedea schite pentru design-ul unei masini Apple, nimeni nu poate confirma fara dubiu ca Apple va si folosi exact acelasi design pentru masina sa, asa ca urmeaza sa vedem daca alte surse vor corobora aceste date dupa publicare.