Jony Ive a creat o tableta iPad Pro cu design unicat

Jony Ive este Chief Design Officer-ul companiei Apple si este responsabil pentru design-ul tuturor produselor pe care cei din Cupertino le lanseaza, insa pentru o licitatie caritabila el a creat o tableta iPad Pro cu carcasa de culoare galbena, care este disponibila intr-un singur exemplar.

In imaginea de mai jos puteti vedea tableta in discutie, ea avand carcasa colorata in culoare galbena, o husa Smart Cover albastra fiind aplicata peste ecranul sau, in timp ce un Apple Pencil portocaliu o acompaniaza pentru a permite scrierea pe ecran.

Culoarea carcasei face aceasta tableta iPad Pro atat de interesanta si faptul ca in lume nu mai exista una ca ea o va face si mai scumpa, insa nici accesoriile pe care Jony Ive le ofera nu sunt de ignorat deoarece si pentru ele s-a depus efort.

Mai exact, husa Smart Cover este fabricata din piele frantuzeasca de culoare albastra, iar acel Apple Pencil este imbracat in piele portocalie de vitel italian, deci vorbim despre un pachet complet demn de o persoana care isi doreste obiecte unice.

Unique and exclusive customised design by the Apple Design Team for Time for Design. Jony Ive showed a prototype mobile phone at the Design Museum in 1990, long before he started working for Apple. He was winner of the museum’s first ‘Designer of the Year’ award in 2003 for the iMac. To support the museum, he and his team in Cupertino have designed this special iPad Pro in a unique colour numbered Edition 1 of 1.

Conform celor care organizeaza licitatia, intregul pachet are o valoare cuprinsa intre 10.000 lire si 15.000 de lire, insa desigur ca pretul de vanzare ar putea fi mai mare daca interesul vis-a-vis de el va fi pe masura si vor exista mai multe persoane interesate.

iPad Pro galbena unica