Prima Pagina iPad Pro Jony Ive a creat o tableta iPad Pro cu design unicat

Jony Ive a creat o tableta iPad Pro cu design unicat

Jony Ive este Chief Design Officer-ul companiei Apple si este responsabil pentru design-ul tuturor produselor pe care cei din Cupertino le lanseaza, insa pentru o licitatie caritabila el a creat o tableta iPad Pro cu carcasa de culoare galbena, care este disponibila intr-un singur exemplar.

In imaginea de mai jos puteti vedea tableta in discutie, ea avand carcasa colorata in culoare galbena, o husa Smart Cover albastra fiind aplicata peste ecranul sau, in timp ce un Apple Pencil portocaliu o acompaniaza pentru a permite scrierea pe ecran.

Culoarea carcasei face aceasta tableta iPad Pro atat de interesanta si faptul ca in lume nu mai exista una ca ea o va face si mai scumpa, insa nici accesoriile pe care Jony Ive le ofera nu sunt de ignorat deoarece si pentru ele s-a depus efort.

Mai exact, husa Smart Cover este fabricata din piele frantuzeasca de culoare albastra, iar acel Apple Pencil este imbracat in piele portocalie de vitel italian, deci vorbim despre un pachet complet demn de o persoana care isi doreste obiecte unice.

Unique and exclusive customised design by the Apple Design Team for Time for Design. Jony Ive showed a prototype mobile phone at the Design Museum in 1990, long before he started working for Apple. He was winner of the museum’s first ‘Designer of the Year’ award in 2003 for the iMac. To support the museum, he and his team in Cupertino have designed this special iPad Pro in a unique colour numbered Edition 1 of 1.

Conform celor care organizeaza licitatia, intregul pachet are o valoare cuprinsa intre 10.000 lire si 15.000 de lire, insa desigur ca pretul de vanzare ar putea fi mai mare daca interesul vis-a-vis de el va fi pe masura si vor exista mai multe persoane interesate.

iPad Pro galbena unica

 • SantaClaus

  Daca nu-i pune si o tastatura mov … e futil. 😀

 • SatanCross

  adevarul ca s-a chinuit mult sa creeze asa ceva…ce inventie…bravo apple

 • cristi

  Efort , mult efort . Prea mult efort

 • ScH

  E in oferta deoarece trebuie protejat mediul si este facuta din piese reciclate de la celelalte ipad-uri schimbate in garanție.

 • ScH

  Piele franțuzească , vițel italian , culoare unicat asamblat in China

 • Jenică Boierică

  Mda… Și aceiași retardați comentează negativ orice articol despre produsele Apple

 • ScH

  Jenic bourică
  ai nume predestinat nu mai face pe inteligentul.
  Tu esti o creație a retardatilor.

 • ScH

  Se pare ca esti deranjat pentru ca nu avem aceleași păreri cu tine.
  Sunteți vreo doi pe-aici care nu faceți altceva decat sa va umflați in pene in spatele ifonurilor ,

 • ScH

  Așteptam comentariul tau pozitiv la acest articol daca mai esti in zona cu acoperire wi-fi gratis.

 • Davix

  Hahahah:))