Combate schimbarile climatice achizitionand aplicatii din App Store

Combat Climate Change este o noua sectiune de aplicatii pe care compania Apple a publicat-o in App Store in cursul zilelor trecute, ea avand rolul de a ii convinge pe utilizatori sa sustina combaterea schimbarilor climei Terrei prin achizitionarea de aplicatii.

Exact precum in cazul celorlalte sectiuni de aplicatii lansate de catre cei din Cupertino in ideea de a celebra Ziua Pamantului, aceasta promoveaza o serie de jocuri si aplicatii ale caror dezvoltatori au fost de acord sa doneze incasarile din 7 zile pentru cauza organizatiei pe care o sustin.

Anual compania Apple celebreaza Ziua Pamantului, insa in 2016 eforturile sale au fost mai mari decat in alti ani, asa ca initiativa sa ar putea strange cateva zeci de milioane de dolari pentru organizatia WWF care depune eforturi serioase pentru protejarea naturii inconjuratoare.

Sectiunea Combat Climate Change poate fi accesata din prima pagina a App Store.

Articolul precedentUltra – o tema eleganta pentru iPhone
Articolul următorSteve Wozniak: smartwatch-urile nu merita cumparate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.