Prima Pagina WWDC 2016 WWDC 2016 incepe pe 13 iunie, prezentarea iOS 10 si OS X...

WWDC 2016 incepe pe 13 iunie, prezentarea iOS 10 si OS X 10.12 va avea loc atunci

WWDC 2016 urmeaza sa inceapa pe 13 iunie in San Francisco, compania Apple pregatindu-se atunci sa prezinte iOS 10 si OS X 10.12 pentru dezvoltatorii prezenti la eveniment, dar si utilizatorii din lumea intreaga.

Anuntul nu a fost facut direct de catre compania Apple, ci prin intermediul asistentului personal Siri, imaginea de mai jos stand dovada pentru acest lucru, iar asa lumea intreaga afla cand va fi dezvaluit viitorul update major pentru sistemul de operare iOS.

Compania Apple nu a divulgat inca data prin intermediul propriului website, deci vorbim fie despre un teaser al inginerilor celor din Cupertino, fie despre un anunt ce urmeaza sa fie oficializat in cursul acestei nopti prin actualizarea website-ului Apple.

Prezentarea iOS 10 va fi in 13 iunie

Indiferent de situatie, Siri spune acum ca WWDC 2016 are loc in perioada 13 iunie – 17 iunie in San Francisco, zvonuri anterioare afirmand exact acelasi lucru, asa ca datele nu ar trebui sa fie surprinzatoare pentru cei care asteptau evenimentul.

Daca traditia celor de la Apple va fi pastrata, atunci pe 13 iunie vom avea si iOS 10 disponibil in prima versiune beta, astfel ca vom putea testa inca de atunci primele noutati pe care cei din Cupertino urmeaza sa ni le ofere oficial abia din toamna.

Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru OS X 10.12, majoritatea conferintei fiind dedicata sistemelor de operare ale produselor Apple, dezvoltatorii putand vedea in avans ceea ce urmeaza sa ofere Apple si sa se pregateasca pentru a oferi functii noi utilizatorilor.

Acestea fiind spuse, Apple ar trebui sa anunte in curand evenimentul in mod oficial si sa specifice data la care va organiza tombola anuala pentru dezvoltatorii dornici sa cumpere un bilet in vederea participarii la conferinta WWDC 2016 din San Francisco.

WWDC 2016 13 iunie

 • Sebastian Marmandiu

  daca o sa fie macOS 11 ? 🙂

 • Srb Srb

  o sa fie demo pt MacOS, iOS10, TvOS si watchOS. Probabil noi macbook pro, mac mini, mac pro si multi spera si la Thunderbolt 5k display

 • sorin

  Esti printre “ultimii mohicani” care se mai excita la prezentarea unor noi produse Apple .

 • Srb Srb

  Suntem multi stai calm. Multi asteapta noi mac’uri

 • Pingback: WWDC 2016 a fost confirmat oficial de Apple | iDevice.ro()

 • Basarica

  Sper ca IOS 10 sa fie sufficient de revolutionary incat sa tina bateria, ar fi o premiera pentru Apple.

 • Srb Srb

  sincer, cat mai putine buguri, cat mai multe optiuni pt 3d touch, si sa se acseze cat mai mult pe ipad pro si smart keyboard…precum multiple accounts,un sistem f usor de file management precum exista deja in anumite aplicatii dar sa fie default si colaborare f usoara intre macos si ios10

 • Adrian F

  Cred ca va apărea si in aplicația Apple events (Apple tv 4) 99%

 • Pingback: Cand se lanseaza iOS 10 ? | iDevice.ro()