WWDC 2016 incepe pe 13 iunie, prezentarea iOS 10 si OS X 10.12 va avea loc atunci

WWDC 2016 urmeaza sa inceapa pe 13 iunie in San Francisco, compania Apple pregatindu-se atunci sa prezinte iOS 10 si OS X 10.12 pentru dezvoltatorii prezenti la eveniment, dar si utilizatorii din lumea intreaga.

Anuntul nu a fost facut direct de catre compania Apple, ci prin intermediul asistentului personal Siri, imaginea de mai jos stand dovada pentru acest lucru, iar asa lumea intreaga afla cand va fi dezvaluit viitorul update major pentru sistemul de operare iOS.

Compania Apple nu a divulgat inca data prin intermediul propriului website, deci vorbim fie despre un teaser al inginerilor celor din Cupertino, fie despre un anunt ce urmeaza sa fie oficializat in cursul acestei nopti prin actualizarea website-ului Apple.

Prezentarea iOS 10 va fi in 13 iunie

Indiferent de situatie, Siri spune acum ca WWDC 2016 are loc in perioada 13 iunie – 17 iunie in San Francisco, zvonuri anterioare afirmand exact acelasi lucru, asa ca datele nu ar trebui sa fie surprinzatoare pentru cei care asteptau evenimentul.

Daca traditia celor de la Apple va fi pastrata, atunci pe 13 iunie vom avea si iOS 10 disponibil in prima versiune beta, astfel ca vom putea testa inca de atunci primele noutati pe care cei din Cupertino urmeaza sa ni le ofere oficial abia din toamna.

Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru OS X 10.12, majoritatea conferintei fiind dedicata sistemelor de operare ale produselor Apple, dezvoltatorii putand vedea in avans ceea ce urmeaza sa ofere Apple si sa se pregateasca pentru a oferi functii noi utilizatorilor.

Acestea fiind spuse, Apple ar trebui sa anunte in curand evenimentul in mod oficial si sa specifice data la care va organiza tombola anuala pentru dezvoltatorii dornici sa cumpere un bilet in vederea participarii la conferinta WWDC 2016 din San Francisco.

WWDC 2016 13 iunie