Cand se lanseaza iOS 10 ?

Foarte multa lume incepe sa se intrebe cand se lanseaza iOS 10 din moment ce Apple a anuntat deja data la care va avea loc prezentarea iOS 10 in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in San Francisco, OS X 10.12 si watchOS 3 urmand a isi face deasemenea aparitia.

Pe 13 iunie 2016 vom vedea iOS 10 pentru prima oara in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2016, cei din Cupertino urmand a avea o sala plina cu peste 5000 de dezvoltatori care vor vedea o buna parte dintre noutatile pregatite in Cupertino.

UPDATE: Lansarea iOS 10 va fi pe 13 septembrie.

Tot pe 13 iunie va fi lansat iOS 10 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, acest prim build al viitorului sistem de operare putand fi oferit cateva zile mai tarziu si celor care participa la programul beta de testare al iOS.

Apple va testa iOS 10 timp de 3 luni pana in septembrie, cand va lansa si versiunea publica a iOS 10 pentru utilizatori, deci in aceasta perioada oricine va putea testa iOS 10 in format beta, dar versiunea publica va fi oferita abia in toamna acestui an.

Cand se lanseaza iOS 10 ?

Apple a actionat in acest mod in ultimii 5 ani cu diversele versiuni ale iOS ce ne-au fost puse la dispozitie in aceasta perioada si e putin probabil ca in 2016 lucrurile sa difere, asta daca programul pentru lansarea noilor modele majore ale iPhone nu va fi schimbat.

Apple ofera 3 luni de testare ale iOS 10 pentru ca dezvoltatorii sa se poata familiariza cu functiile noi oferite de catre aceasta versiune a sistemului de operare si sa fie pregatiti cu aplicatii in toamna cand versiunea publica va fi distribuita prin iTunes.

Acestea fiind spuse, lansarea iOS 10 este foarte departe in momentul de fata, insa iOS 10 beta 1 va putea fi instalat de catre cei interesati in mai putin de 2 luni, asa ca trebuie sa mai aveti putina rabdare pana la jumatatea lunii iunie.

11 COMENTARII

  1. Nu il astept, cu fiecare update major Apple distruge terminalele. Voi ramane la cel mult ultima versiune de ios 9. Pe mine ma intereseaza jaikbreak si il astept mai tare decat pastele sau craciunul viitor!