Prima Pagina Apple Apple ofera noi sfaturi pentru a avea succes in App Store

Apple ofera noi sfaturi pentru a avea succes in App Store

Ca parte a anuntarii WWDC 2016, compania Apple a refacut o pagina a website-ului sau in care le ofera dezvoltatorilor din lumea intreaga sfaturi privind modalitatile prin care ar putea sa isi faca aplicatiile mai usor de descoperit in magazinul global de aplicatii pentru iDevice-uri.

Apple descrie modurile in care utilizatorii pot deveni dezvoltatori de aplicatii pentru iDevice-uri, dar si modul in care aplicatiile lor pot ajunge in App Store pentru a putea fi descarcate de catre utilizatorii din lumea intreaga, informatiile acestea fiind totusi disponibile si in trecut.

Pentru a ajuta utilizatorii sa-si faca aplicatiile mai interesante si mai usor de gasit, compania Apple a publicat povestile de succes ale unora dintre dezvoltatorii care au avut aplicatii ce au generat foarte multe descarcari si implicit foarte multi bani prin App Store.

Intreaga campanie este organizata pe pasi pe care un dezvoltator trebuie sa ii faca pentru a crea aplicatii de succes, fiecare poveste a unui dezvoltator cunoscut fiind gandita ca un pas ce trebuie urmat in indeplinirea obiectivului de a lansa un titlu care sa fie popular.

The App Store makes it simple for users around the world to discover, download and enjoy your apps. Grow your business with resources designed to help you create great apps and reach more users. See how developers approach finding success on the App Store and what they’ve learned along the way.

Inainte de a incepe dezvoltarea unei aplicatii, un dezvoltator trebuie sa aiba si un plan, iar compania Apple a creat o sectiune speciala in care detaliaza pasii care trebuie parcursi pentru a crea planul dezvoltarii unei aplicatii de succes pentru App Store.

Toate aceste sfaturi oferite de catre compania Apple pot ajuta multi dezvoltatori sa isi faca aplicatiile mai interesante, insa succes depinde de promovarea aplicatiei in retele de socializare si pe bloguri, sau promovarea facuta de Apple.

 

  • atb19

    Mda… Si care sunt programele pentru dezvoltarea unei aplicații? In afara de Xcode ca nu am Mac, Sdk? Sau contul de developers care cere 99€ pe el???

  • Sunt multiple programe care convertesc alte aplicatii in formatul cerut de Apple, dar fara Xcode si cont de dezvoltator de 100 de dolari nu poti publica nimic.

  • atb19

    Mda … Atunci ramân utilizator… Ms de răspuns

  • atb19

    Văzusem mai de mult pe un forum, nu mal stiu daca aici, pe unul care se vaita ca la întors Apple cu alocația de 3 ori înapoi, adică nu a primit aprobare pentru appstore , in condițiile in care , după cercetări detaliate a ieșit ca era vb de o eroare a unui program de al lor, tipul nu avea acces total la program si deci nu avea cum sa modifice in aplicație ceea ce ii cerea Apple. Si atunci , de ce sa dai 100$ pe un cont???