Iata cel mai mic smartphone Android de pe planeta (Video)

Intr-o lume in care smartphone-urile devin din ce in ce mai mari de la an la an, cineva s-a gandit sa creeze cel mai mic smartphone Android de pe planeta, iar in clipul video de mai jos puteti vedea terminalul care are o interfata inspirata din cea a iOS-ului.

Push este compania care a creat smartphone-ul numit Micro X S240 si dupa cum veti vedea din imagini, dimensiunile sale sunt foarte potrivite pentru denumirea pe care compania a ales-o pentru el, asa ca vorbim despre un dispozitiv care ar putea fi perfect pentru un copil.

Cu un ecran ce are o diagonala de doar 2.4 inch, smartphone-ul nu impresioneaza prin specificatii, insa pare sa functioneze rezonabil avand in vedere dimensiunile foarte reduse si hardware-ul care nu a fost gandit pentru rapiditate, cel putin deocamdata.

Fara a avea un pret de vanzare specificat, smartphone-ul Micro X S240 este o alternativa interesanta pentru un copil caruia doriti sa ii oferiti un gadget de care sa se poata bucura in viata de zi cu zi, insa utilitate suplimentara nu va obtine cineva de la el.