Apple vinde MacBook Air cu mai mult RAM inclus

Astazi compania Apple a lansat MacBook 12 inch 2016 pentru utilizatori, insa separat de oferirea acestui nou produs, cei din Cupertino au facut o actualizare pentru MacBook Air 13 inch care cu siguranta va bucura foarte multi dintre viitorii clienti.

Conform celor din Cupertino, incepand de astazi MacBook Air 13 inch este vandut cu 8 GB RAM inclusi in versiunea standard in loc  de 4 GB RAM cat erau oferiti anterior, pretul de baza al produsului ramanand neschimbat in ciuda cresterii memoriei.

Cu 8 GB RAM, MacBook Air 13 inch devine ceva mai atractiv pentru utilizatori, asta mai ales ca pretul sau de vanzare de doar 1000 de dolari este apreciat de foarte multa lume, vanzarile acestui produs crescand constant in ultimii ani.

Desi schimbarea facuta astazi de catre compania Apple pentru MacBook Air 13 inch este de bun augur, va trece ceva timp pana cand ea va fi reflectata inclusiv in Romania, asa ca daca veti intentiona sa cumparati un asemenea produs in viitorul apropiat, intrebati cat RAM ofera.

Articolul precedentApple a angajat un om cheie din cadrul Tesla
Articolul următorApple Maps poate fi accesat acum si de pe PC
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.