O tableta iPad si Find My iPhone au ajutat la arestarea membrilor unei bande de talhari

Separat de salvarea vietilor multor oameni, Find My iPhone a ajutat multe agentii politienesti sa captureze multi hoti, insa in Thailanda vorbim acum despre o poveste inedita care este presarata cu droguri, arme si evadari spectaculoase.

Conform unei publicatii din Bangkok, politia locala a reusit sa aresteze trei membri ai unei bande de talhari extrem de periculosi, o tableta iPad Mini furata de catre unul dintre ei, in timp ce era pasager pe o motocicleta, ajutand autoritatile sa-i descopere.

Tableta a fost furata sambata de catre unul dintre hoti, iar politia a descoperit rapid ascunzatoarea talharilor cu ajutorul Find My iPhone, autorul furtului fiind arestat intr-o descindere ce a avut loc in locatia in care se afla, diversi membri ai bandei Ma Diaw sarind pe geam intr-un rau din imediata apropiere a cladirii, dupa patrunderea fortelor de ordine.

Doi dintre cei care au reusit sa scape in momentul descinderii au fost arestati la un chei din apropierea unui templu local, insa in locatia perchezitionata au fost descoperite droguri, arme si tableta care a ajutat politia sa-i descopere pe talhari.

The gang members were arrested after the GPS on an iPad mini stolen in a motorcycle snatch on Saturday was traced to rented accomodation in Nonthaburi. Police used the device to track down Pornchai (Geng) Phungjayaem, 32. He was caught red handed while other members of the notorious “Ma Diaw” gang escaped by jumping out of a window and into the Chao Praya river. 

Fara Find My iPhone activ pe acea tableta, talharii ar fi fost probabil mult mai greu de gasit si produsul ar fi fost vandut rapid catre terte persoane, asa ca vedem din nou de ce este important sa aveti acest sistem activat in terminalele voastre.