Rata de adoptie a iOS 9 continua, in mod surprinzator, sa creasca

Rata de adoptie a iOS 9 continua sa creasca in ciuda numeroaselor probleme pe care sistemul de operare al celor de la Apple le-a avut cu doar cateva saptamani in urma cand utilizatorii nu au mai putut accesa link-uri web folosind browserul Safari.

Conform companiei Apple, 84% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-ruile active in lumea intreaga ruleaza una dintre versiunile iOS 9 lansate pana in prezenti, deci vorbim despre peste 850 de milioane de produse mobile lansate de catre compania Apple pana in prezent.

Separat de acestea, peste 160 de milioane de iDevice-uri ruleaza iOS 8 sau o versiune anterioara a sistemului de operare si cifra este una importanta care sugereaza faptul ca inca exista multe probleme pe care compania Apple trebuie sa le rezolve in viitorul apropiat.

Cu doar o luna in urma 79% dintre iDevice-urile companiei Apple rulau una dintre versiunile iOS 9 lansate de catre cei din Cupertino, deci vorbim despre o crestere de 5% pentru rata de adoptie, una destul de mica daca ne gandim cate terminale inca nu au instalat iOS 9.

Facand o comparatie cu cele mai recente versiuni ale sistemului de operare Android, compania Apple se descurca excelent cu iOS-ul sau, rata de adoptie fiind cea mai bina decat in cazul iOS 8.

rata adoptie iOS 9 aprilie

2 COMENTARII

  1. Nu ar trebui sa fie surpriza. iOS 9 e foarte bun (inclusiv 9.3.2). In afara de 4S nu am nicio problema pe vreun terminal (i5C, i5S, iPad mini2, air si air2).