Apple amana conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare pe T1 2016

Acum cateva saptamani compania Apple anuntase ca pe data de 25 aprilie va prezenta rezultatele financiare pentru T1 2016, T2 2016 in anul sau fiscal, insa in cursul noptii trecute a anuntat ca aceasta prezentare va avea de fapt loc in data de 26 aprilie.

Amanarea a fost facuta deoarece zilele trecute unul dintre oamenii foarte importanti din istoria Apple, Bill Campbell, a trecut in nefiinta, iar cei din conducerea companiei americane vor participa luni la o slujba ce va avea loc inaintea inmormantarii sale.

Bill Campbell este cunoscut ca unul dintre mentorii lui Steve Jobs si unul dintre oamenii care a sfatuit conducerea Apple in legatura cu modul in care trebuie lansate produse si gandite strategii de dezvoltare, el avand un rol extrem de important in dezvoltarea Apple dupa problemele financiare din anii ’90.

Acestea fiind spuse, rezultatele financiare ale Apple vor fi anuntate pe 26 aprilie si aceasta va fi cea mai importanta conferinta audio din ultimii ani deoarece se asteapta o scadere masiva a vanzarilor de iPhone, iPad si Mac-uri fata de acelasi trimestru al anului precedent.