Prima Pagina iPhone 7 Castile iPhone 7 au fost brevetate de Apple

Castile iPhone 7 au fost brevetate de Apple

Castile iPhone 7 au fost deja brevetate de catre compania Apple, documentul de inregistrare a accesoriului pentru viitorul smartphone fiind deja inregistrat la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA, iar mai jos il puteti vedea.

Compania Apple descrie o pereche de casti Lightning care s-ar conecta la iPhone prin portul dedicat existent la baza dispozitivului, imaginea generica de mai jos afisand vechiul mod de conectare la portul audio care de ani buni nu se mai regaseste in partea superioara a carcasei iPhone.

Aceste casti Lightning ar prelua energie din terminal cand sunt conectate si ar reda orice fel de sunete rulate de catre iOS, insa la deconectarea de la smartphone ar putea functiona singure cu ajutorul unei baterii integrate, functionalitatea ramanand neschimbata.

In documentatia sa, compania Apple descrie multiple versiuni pentru o asemenea pereche de casti, ele putand fi aplicatie peste urechi sau introduse in canalul urechii, deci utilizatorii ar avea libertate totala in ceea ce priveste folosirea lor in viata de zi cu zi.

The headphone includes a wireless transceiver, a wired communication module, a power storage device, a speaker, and control circuitry. The wireless transceiver and the wired communication module and the wireless transceiver are connected to the speaker via the control circuitry.

Avand in vedere ca iPhone 7 nu are port audio, Apple va fi nevoita sa ofere o pereche de casti lightning pentru utilizatorii care vor cumpara smartphone-ul, iar ele vor fi practic o pereche de casti Earpods care in locul clasicului conector au unul lightning.

casti iPhone 7 - iDevice.ro

 • Srb Srb

  am citit cumva ca Apple rezolva si cele 2 mici probleme deja existente pe piata la castile care sunt la fel ca aceastea adica si wired si wireless

 • George 89

  Personal tot cred ca renuntarea la portul audio e o prostie

 • Srb Srb

  NU! Portul audio are o varsta cat bunica ta +bunica mea la un loc.Daca anumite zvonuri sunt reale cica si Alexandru cel Mare folosea portul audio…..

 • LucianHaragus

  Asa si ? Nu inteleg de ce un lucru care functioneaza fara probleme de 1000000 de ani trebuie eliminat… Plus ca sunt alte 100000 de accesorii care se conecteaza la acel port audio ( bine ca ti-ai cumparat casti de 1000 de lei care au evident jack si acum trebuie sa le vinzi sau sa-ti cumperi cine stie ce adaptor de la Apple cu $30 ). In fine, noi postam aici doar pentru socializare, suntem 0 pentru Apple !

 • Damian

  :))

 • fane

  nu mai insista e troll maxim posteaza la fiecare articol referitor la casti

 • Marius Sebastian

  subscriu

 • Srb Srb

  its time to move on. si hdd sunt de 1000 ani dar ssd ..oricum asta e viziunea apple, tinand cont ca restul au port, nu vad problema

 • cos2free

  Ba da, vezi sigur problema dar o eviti!!

 • miki

  Srb, why is it time to move on? Daca ceva merge bine si aproape toate castile de le ai acasa folosesc jack 3,5mm, asta nu inseamna ca trebuie inlaturat. Plus capatul de la Lighting cable este foarte versatil si in plus se rupe foarte usor in buzunar, dat fiind faptul ca este foarte casant. Si roata este de 1000 de ani cel putin, asta nu inseamna ca o sa le inlocuim cu hexagoane…

 • miki

  aaa si in plus or fi hdd-urile de 1000 de ani cum speculezi, dar eu am un hard din 2002, inca merge, in schimb mi s-au ars 3 ssd-uri diferite, cu garantie de la 3 distribuitori diferiti pe surse de calculator diferite

 • MB

  Eu folosesc casti Bluetooth de la 5 si sunt mult mai user friendly si cand mergi si pe bicla si cand faci sport si in autobuz nu te mai agati de toti,nu simt si nici nu voi simti lipsa jackului,iar cat despre ssd depinde si ce frima le produce,eu personal am de 2 ani acelasi ssd si am mai luat unu aceeasi firma fara probleme.

 • Srb Srb

  inteleg logica, si ecranul full hd merge bine ce rost are 4k la tv nu? ideea este ca momentan acesta este cursul Apple.Este un port invechit, ajuns la maxim, adica mai sus de atat nu ai ce poti sa ii ceri. Exact ca hdd mecanice

 • Srb Srb

  ssd mai ales primele au avut probleme acuma sunt cam cele mai fiabile

 • Srb Srb

  singura problema in ecosistemul apple este ca ar trebui sa bage lightning si in mac. Adica nu poti folosi castile de la iphone in mac ceea ce este ciudat fiind tot produsul lor !

 • nodhack

  Asa cum Apple a scos pe piata primul telefon fara butoane, asa o sa-l scoata poate sibpe urmatorul fara jack 3.5. Este o companie inovativa printre altele, cu asta se ocupa.