Castile iPhone 7 au fost brevetate de Apple

Castile iPhone 7 au fost deja brevetate de catre compania Apple, documentul de inregistrare a accesoriului pentru viitorul smartphone fiind deja inregistrat la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA, iar mai jos il puteti vedea.

Compania Apple descrie o pereche de casti Lightning care s-ar conecta la iPhone prin portul dedicat existent la baza dispozitivului, imaginea generica de mai jos afisand vechiul mod de conectare la portul audio care de ani buni nu se mai regaseste in partea superioara a carcasei iPhone.

Aceste casti Lightning ar prelua energie din terminal cand sunt conectate si ar reda orice fel de sunete rulate de catre iOS, insa la deconectarea de la smartphone ar putea functiona singure cu ajutorul unei baterii integrate, functionalitatea ramanand neschimbata.

In documentatia sa, compania Apple descrie multiple versiuni pentru o asemenea pereche de casti, ele putand fi aplicatie peste urechi sau introduse in canalul urechii, deci utilizatorii ar avea libertate totala in ceea ce priveste folosirea lor in viata de zi cu zi.

The headphone includes a wireless transceiver, a wired communication module, a power storage device, a speaker, and control circuitry. The wireless transceiver and the wired communication module and the wireless transceiver are connected to the speaker via the control circuitry.

Avand in vedere ca iPhone 7 nu are port audio, Apple va fi nevoita sa ofere o pereche de casti lightning pentru utilizatorii care vor cumpara smartphone-ul, iar ele vor fi practic o pereche de casti Earpods care in locul clasicului conector au unul lightning.

casti iPhone 7 - iDevice.ro