iPhone 7 fara port audio confirmat de un partener Apple

iPhone 7 fara port audio confirmat de un partener Apple in cadrul unei conferinte pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru T4 2015, confirmarea fiind indirecta, insa totusi suficient de sugestiva pentru a confirma planurile celor din Cupertino cu privire la viitorul terminal.

Vorbim despre Cirrus Logic, o companie a carei produse au fost implementate in trecut in iPhone pentru functiile de redare a sunetelor prin difuzorul principal, CEO-ul sau discutand despre planurile companiei pe care o conduce pentru urmatorul an.

Mai exact, pentru inceput CEO-ul celor de la Cirrus Logic a confirmat faptul ca Apple urmeaza sa implementeze in castile EarPods ale iPhone 7 un microfon pentru anularea zgomotelor ambientale, acesta fiind extrem de util pentru versiunea wireless a EarPods-urilor.

Se zvoneste de ceva vreme ca Apple urma sa implementeze aceasta tehnologie in castile oferite pentru terminalele iPhone, insa acum avem si o confirmare indirecta a planurilor celor din Cupertino, asa ca vom auzi mai bine apelurile telefonice prin casti.

There are definitely people considering putting [it] in box … any time somebody talks about adding content inside a box, inside the box it ships with the phone, you can imagine the agonizing that goes into any additional micro-penny that gets added to the box.

Separat, CEO-ul Cirrus Logic vorbeste si despre castile Lightning, spunand ca exista din ce in ce mai multi producatori interesati sa faca asemenea produse, semn ca mai toata lumea intelege faptul ca Apple va lansa un iPhone 7 fara port audio, ci doar cu un port Lightning.

The amount that we can talk about that outside of other folks who are MFi [made for iPhone] partners is relatively limited, but yeah, there’s things that are up and running via the MFi program that people can take and design with today.

Separat de partenerii care dezvolta casti noi prin programul MFI, compania Apple dezvolta noi casti Beats fara fir si desigur noi casti EarPods fara fir, asa ca iPhone 7 fara port audio va avea o multitudine de accesorii noi pentru utilizatorii globali.

13 COMENTARII

  1. “Fara port lightning” nu are cum sa fie momentan … La sfarsit zaoane rectifica … Este o idee buna fara port de jack dar sa vedem cate accesorii mai scot chinezii :))

  2. E 50 de lei un adaptor bluetooth care se baga in aux. Stai calm, ca o sa “revolutioneze” apple si asta printr-un mega adaptor de-al lor pe care i sa-l vanda cu 80 de dolari.