Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil anunta un numar impresionant de abonati

Digi Mobil anunta un numar impresionant de abonati

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile ca are peste 2 milioane de abonati persoane fizice pentru serviciile sale de telefonie mobila, cifra fiind impresionanta daca ne gandim ca la 2 ani de la relansare operatorul detine 25% din piata de telefonie mobila pentru persoane fizice.

Conform celor de la Digi Mobil, abonamentele Optim Nelimitat au atras 1 milion de clienti persoane fizice in ultimii doi ani si este in topul preferintelor propriilor clienti, dar si ai celor din piata romaneasca, lucru usor de inteles avand in vedere pretul abonamentelor.

Mai mult decat atat, Digi Mobil are 2.4 milioane de utilizatori activi pentru serviciul de internet mobil, un utilizator al acestui serviciu folosind in medie 1.1 GB de trafic de date pe luna per SIM, de 3 ori mai mult decat media anuntata de catre ANCOM acum cateva luni.

Digi Mobil a anuntat ca recordul de trafic mobil facut intr-o singura luna masoara 2.8 milioane de GB si desigur ca aici marele motivator pentru consumarea traficului din abonamente este pretul foarte mic practicat de catre operatorul de telefonie mobila in raport cu concurentii directi.

Separat de acestea, RCS & RDS a anuntat astazi ca are 2.4 milioane de abonati ai serviciilor CATV Digi TV, 2 milioane de abonati ai serviciilor de internet fix Fiberlink si 1.4 milioane de abonati ai serviciilor de telefonie fixa.

Digi Mobil depaseste 2 milioane de abonati persoane fizice pentru serviciul Digi Mobil

Serviciul de telefonie mobila Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonati, persoane fizice, in numai doi ani de la relansare, ajungand astfel la o cota de piata estimata de 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata. In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori.

Investitiile majore in dezvoltarea si extinderea retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la cresterea calitatii serviciului de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale concepute sa raspunda cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din Romania, au atras intr-o perioada scurta, numarul mare de utilizatori in reteaua companiei RCS & RDS.

In acelasi timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, in timp ce traficul lunar de  Internet si date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decat al unui utilizator mediu din piata.

“Secretul succesului inregistrat cu serviciul Digi Mobil se datoreaza pe de o parte, investitiilor in tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un pret avantajos, pentru utilizatorii din Romania, iar, pe de alta parte, clientilor care au avut incredere in noi. Vom continua sa investim in dezvoltarea retelelor 3G si 4G pentru a le oferi clientilor nostri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel incat sa se poata bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil il are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

La doar doi ani de la relansarea serviciului, Digi Mobil a dezvoltat puternic portofoliul de abonamente, oferind, pe langa servicii de voce si internet mobil, si o gama variata de echipamente, disponibile cu plata in rate fara dobanda.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) si includ, in funcție de pachetul ales, minute nelimitate in rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 5 GB in reţeaua 3G si de pana la 30 GB la viteza maxima in reţeaua 4G.
Incepand de astazi, compania vine in sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienti de servicii fixe Digi si isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil si le ofera posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu avans scazut cu pana la 50%.

Serviciile companiei pot fi comandate in magazinele Digi si in punctele de prezenta ale companiei, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

 • Marius Muntean

  Dar, din pacate, viteza internetului pe 3G este in continuare execrabila, acoperirea lor proprie tot prastie e, iar de 4G nici nu mai vorbesc ca acolo abia au inceput si nu am pretentii la acoperire. Roamingul national nu este relevant atata timp cat este 90% doar pt voce.

 • Mihai

  Nici nu prea mai există roamning national.

 • pitik

  @Marius.: Nu sunt venit aici cu reclama sau ceva, dar vorbesc din experienta mea proprie su a unui membru al familiei mele. De un an avem un abonament Optim nelimitat (eu dețin un iPhone 6 +, fratele meu iPhone 6). La inceput într-adevăr, a mers destul de greu, dar acum merge foarte bine. Evident ca la doar 4 € pe luna nu am pretenții să fie Internetul la fel de bun ca la concurenții săi, momentan. Avand în vedere ca în acest pret am mai și sunat nu stiu cate ore în alte țări și nu am mai stat cu ‘frica’ de a ramane fara MB/ minute.
  În opinia mea, Digi Mobil oferă servicii foarte bune (raportate de prețul cerut). Acești 25% de clienți se vor înmulți mai mult ca sigur peste ~ 2 ani. Cunosc destul de multe persoane care asteapta să li se termine contractul la X operator pentru a se porta pe Digi.

 • Mircea

  @pitik Banuiesc ca ai cunoscut acum cativa ani destul de multe persoane care “abia asteptau sa treaca pe Cosmote”… dar dupa o perioada de timp si-au dat seama de gresala. Asta e adevarul…. sunt aceiasi 25% care migreaza odata la cativa ani din retea in retea…. ca tiganii cu cortu’… efectul de turma. Eu astept cativa ani buni sa vad cum se dezvolta, testez si dupa trag concluziile. Nu sunt genul care isi cumpara telefon de 40 de milioane si net de 4€. Parerea mea.

 • KTA

  @Mircea: sa stiti domnule ca nu puteti face o proprtie pret telefon/pret abonament net.
  Poate imi explicati dumneavoastra algoritmul.
  Multumesc.

 • bobby_bbi

  Algoritmul e ca îți Bati joc efectiv de performanțele telefonului folosind un net de la Digi..implicit de 4Euro 3 sau 2..

 • KTA

  Multumesc, in sfarsit m am luminat👍

 • mircea

  Dar cum poti avea telefoane premium iPhone 6 si 6 plus cu niște servicii de tot rahatul de la digi ? Cum se împaca ? Care-i economia ? Si eu cunosc “Pitik” persoane care abia așteaptă sa treacă perioada de 2 ani de la digi si sa treacă înapoi la Orange

 • KTA

  @mircea: sa stiti domnule eu nu am gasit servicii de tot rahatul la Digi, dupa 2ani si jumatate de cand am plecat de la “seriosii” orange sunt foarte multumit si am si economisit. Nu am niciun motiv sa ma plang.
  Va rog fiti mai concret, aveti ceva exemple “de rahat”?
  Multumesc.