Digi Mobil anunta un numar impresionant de abonati

Digi Mobil a anuntat in cursul acestei zile ca are peste 2 milioane de abonati persoane fizice pentru serviciile sale de telefonie mobila, cifra fiind impresionanta daca ne gandim ca la 2 ani de la relansare operatorul detine 25% din piata de telefonie mobila pentru persoane fizice.

Conform celor de la Digi Mobil, abonamentele Optim Nelimitat au atras 1 milion de clienti persoane fizice in ultimii doi ani si este in topul preferintelor propriilor clienti, dar si ai celor din piata romaneasca, lucru usor de inteles avand in vedere pretul abonamentelor.

Mai mult decat atat, Digi Mobil are 2.4 milioane de utilizatori activi pentru serviciul de internet mobil, un utilizator al acestui serviciu folosind in medie 1.1 GB de trafic de date pe luna per SIM, de 3 ori mai mult decat media anuntata de catre ANCOM acum cateva luni.

Digi Mobil a anuntat ca recordul de trafic mobil facut intr-o singura luna masoara 2.8 milioane de GB si desigur ca aici marele motivator pentru consumarea traficului din abonamente este pretul foarte mic practicat de catre operatorul de telefonie mobila in raport cu concurentii directi.

Separat de acestea, RCS & RDS a anuntat astazi ca are 2.4 milioane de abonati ai serviciilor CATV Digi TV, 2 milioane de abonati ai serviciilor de internet fix Fiberlink si 1.4 milioane de abonati ai serviciilor de telefonie fixa.

Digi Mobil depaseste 2 milioane de abonati persoane fizice pentru serviciul Digi Mobil

Serviciul de telefonie mobila Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonati, persoane fizice, in numai doi ani de la relansare, ajungand astfel la o cota de piata estimata de 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata. In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori.

Investitiile majore in dezvoltarea si extinderea retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la cresterea calitatii serviciului de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale concepute sa raspunda cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din Romania, au atras intr-o perioada scurta, numarul mare de utilizatori in reteaua companiei RCS & RDS.

In acelasi timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, in timp ce traficul lunar de  Internet si date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decat al unui utilizator mediu din piata.

“Secretul succesului inregistrat cu serviciul Digi Mobil se datoreaza pe de o parte, investitiilor in tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un pret avantajos, pentru utilizatorii din Romania, iar, pe de alta parte, clientilor care au avut incredere in noi. Vom continua sa investim in dezvoltarea retelelor 3G si 4G pentru a le oferi clientilor nostri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel incat sa se poata bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil il are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

La doar doi ani de la relansarea serviciului, Digi Mobil a dezvoltat puternic portofoliul de abonamente, oferind, pe langa servicii de voce si internet mobil, si o gama variata de echipamente, disponibile cu plata in rate fara dobanda.

Preturile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) si includ, in funcție de pachetul ales, minute nelimitate in rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 5 GB in reţeaua 3G si de pana la 30 GB la viteza maxima in reţeaua 4G.
Incepand de astazi, compania vine in sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienti de servicii fixe Digi si isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil si le ofera posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu avans scazut cu pana la 50%.

Serviciile companiei pot fi comandate in magazinele Digi si in punctele de prezenta ale companiei, in ContulMeuDigi si direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.