Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea ecran curbat si o baterie imensa

Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea ecran curbat si o baterie de 4000 mAh conform unor zvonuri aparute in cursul zilei de ieri pe internet, viitorul smartphone al celor din Coreea de Sud fiind acum in atentia tuturor desi Samsung Galaxy S7 a fost lansat cu doar o luna si jumatate in urma.

Conform unui website olandez, Samsung Galaxy Note 6 este testat de catre compania Samsung in doua versiuni, una cu ecran plat, normal, si una cu ecran curbat, ambele modele avand ecrane cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, folosita de cam toti producatorii.

Samsung a demonstrat prin seria Edge ca smartphone-urile cu ecrane curbate pot fi populare si trebuie sa recunosc faptul ca ele sunt interesante si ofera o experienta de utilizare inedita, iar Samsung Galaxy Note 6 ar putea beneficia de o schimbare de acest gen pentru a deveni mai tractiv pentru consumatori.

Separat de folosirea unui ecran curbat, Samsung Galaxy Note 6 ar urma sa fie echipat si cu o baterie de 4000 mAh, cu 1000 mAh mai mare decat cea implementata in Samsung Galaxy Note 5, schimbarea putand oferi multe ore suplimentare de utilizare zilnica.

In ceea ce priveste restul specificatiilor Samsung Galaxy Note 6, se speculeaza ca dispozitivul va avea o camera de 12 megapixeli, 6 GB RAM si un chip Snapdragon Qualcomm 823, plus un altul Exynos 8890 produs de catre Samsung, deci vorbim despre specificatii de top.

In ceea ce priveste lansarea, se pare ca Samsung Galaxy Note 6 ar putea fi lansat in luna iulie a acestui an, cu o luna mai devreme decat anul trecut, Samsung grabind lansarea pentru a fura o parte din vanzarile de iPhone-uri si a avea un avans inaintea lansarii iPhone 7 care va afecta serios vanzarile terminalelor sale.

In final, se pare ca inclusiv un Samsung Galaxy S7 Edge+ este pregatit de catre compania Samsung pentru lansare in vara acestui an, deci urmeaza o vara extrem de aglomerata din punct de vedere al lansarilor.