iOS 9.3.2 beta 2 pare sa blocheze un truc foarte util

iOS 9.3.2 beta 2 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple si dupa cum v-am spus deja, principala schimbare oferita de catre acest build al sistemului de operare este posibilitatea de a activa simultan Night Mode si Low Power Mode fara a folosi vreun truc.

Din pacate, iOS 9.3.2 beta 2 pare sa fi dezactivat si un truc foarte util pe care il folosesc de foarte multa vreme, mai exact acel truc care ne permite sa dezactivam animatiile din interfata sistemului de operare si sa facem iDevice-urile mult mai rapide in utilizarea zilnica.

Dupa instalarea iOS 9.3.2 beta 2 nu am mai reusit sa dezactivez aceste animatii folosindu-ma de bugul care implica utilizarea sistemului Assistive Touch, aceasta metoda fiind functionala in versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS 9 si fiind extrem de utila.

Pentru mine, acest truc este esential, deoarece face iPhone-ul mult mai atractiv prin diferenta in utilizare oferita intre o interfata care raspunde imediat la comenzi si una care raspunde, de multe ori, cu lag si sper ca Apple sa il reintroduca pana in versiunea finala a iOS 9.3.2.

Chiar daca in cazul meu trucul nu mai functioneaza, sunt curios sa aflu daca voi mai puteti dezactiva animatiile iOS-ului in iOS 9.3.2 beta 2 sau versiunea public beta.