iOS 9.3.2 beta 2 aduce o functie extrem de utila

iOS 9.3.2 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, iar printre schimbarile pe care aceasta actualizare ni le aduce se numara si implementarea unei functii foarte utile pe care utilizatorii o cereau de ceva vreme de la Apple.

Mai exact, vorbesc despre posibilitatea de a activa Night Mode si Low Power Mode in acelasi timp, compania Apple blocand posibilitatea de a avea ambele module activate simultan deoarece primul consuma multa energie a bateriei.

Incepand de astazi activarea ambelor module simultan este posibila, iOS 9.3.2 beta 2 eliminand restrictiile anterioare impuse de catre compania Apple si acest lucru este perfect normal avand in vedere ca foarte multi utilizatori au cerut aceasta schimbare in ultimele luni.

Practic acum va puteti proteja ochii noaptea in timp ce folositi iDevice-urile si puteti beneficia de un consum redus de baterie, compania Apple modificand probabil modul in care functioneaza ambele sisteme pentru a ne oferi optiunea de a le utiliza simultan.

Pentru a activa Night Mode puteti folosi toggle-ul din Control Center care este reprezentat de iconita unui soare, Low Power Mode putand fi activat din Settings > Battery, Configurari > Baterie, ordinea de activare nemaifiind importanta acum.