Cat de rapid devine iPhone dupa dezactivarea animatiilor ?

Saptamana trecuta v-am prezentat o metoda de a dezactiva animatiile iPhone sau iPad pentru a va face terminalele mult, mult mai rapide decat in mod normal, foarte multa lume fiind interesata de aceasta procedura care nu necesita jailbreak si este extrem de utila.

Acum daca va intrebati cat de rapide devin iPhone sau iPad dupa dezactivarea animatiilor, ei bine clipul video de mai jos are rolul de a ne arata acest lucru, cel putin cand vine vorba de terminalele iPhone 4S si iPhone 5 care ruleaza iOS 9 destul de greu in mod normal.

In baza a tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos, la deschiderea initiala a aplicatiilor nu exista diferente in favoarea terminalelor care au animatiile dezactivate, insa cand vine vorba despre inchiderea sau redeschiderea aplicatiilor lucrurile se schimba in favoarea lor.

Principala problema sta in faptul ca terminalele au hardware vechi, iar pe masura ce vorbim despre terminalele mai noi diferentele sunt mai mari deoarece in cazul iDevice-urilor cu hardware puternic totul se intampla aproape instant cu anumiatiile dezactivate.

Apple a activat aceste animatii deoarece deshi aplicatiile se deschis instant initial, informatiile din ele nu sunt afisate chiar atat de repede, mai ales pe terminalele vechi, asa ca animatiile au rolul de a oferi un tampon intre deschiderea aplicatiei si afisarea informatiilor.

Acestea fiind spuse, dezactivarea animatiilor poate face iDevice-urile mai rapide, chiar daca nu si la deschiderea aplicatiilor pentru toate terminalele, iar mai jos aveti un clip video in care aveti prezentat modul in care le puteti dezactiva.

14 COMENTARII

  1. E ok,se vede diferenta.E mult mai rapid pe iphone 5 dar…..cateodata am probleme cu 3G-ul.Pur si simplu nu se activeaza decat dupa restart.

  2. Pe 6S Plus se deschid aplicatiile instant. Exceptie fac jocurile online, unde se incarca daca le las in fundal mai mult de cateva minute, dar asa sunt facute ele. In rest sunt foarte multumit

  3. iPhone 6 se misca parca mai repede cu acest glitch. Eu inca nu am restartat telefonul (ca sa isi revina) sunt multumit.

  4. Da acum intreb si eu, nu cumva se duce si mai repede bateria? 🙂 sau mi se pare mie… (Sper sa nu para deplasata intrebarea mea, avand in vede ca pe aici sunt numai barosani cu 6S care ii tin bateria putin peste 3 zile… de stat cu cablubu dupa ei sau baterie extra)

  5. ai dreptate, tocmai la asta m-am gandit si eu astazi cand la ora 7 am scos telefonul de la incarcat si dupa 9 ore in care am 5 ore si 40 min. de utilizare la ora asta am sub 20%. eu am iPhone 6S plus.

  6. Du-te în Settings>General>Language & Region și dacă ai mai multe limbi acolo, apasă pe “Edit” (colțul dreapta sus) și șterge-le pe toate mai puțin limba în care ții telefonul.
    Asta nu va afecta tastaturile.
    Garantat Instagram va funcționa corect.