Counter Strike ajunge pe smartwatch (Video)

Counter Strike este unul dintre cele mai populare 3D shootere lansate vreodata si exista putina lume care sa nu fi auzit macar de jocul care a marcat copilaria multora, el fiind dezvoltat pentru a fi jucat pe PC-urile cu Windows, insa iata ca acum a ajuns si pe un smartwatch Android.

Counter Strike jucat pe un smartwatch Android Wear nu este o experienta chiat atat de grozava, insa chiar si asa, ideea de a putea rula un asemenea joc pe un dispozitiv cu ecran atat de mic, gandit pentru cu totul alte task-uri, este uimitoare.

In clipul video de mai jos puteti vedea Counter Strike ruland pe un Nexus Watch, smartwach-ul ruland o versiune a jocului care a fost compilata special pentru a functiona in Android Wear, insa mai departe de simpla deschidere si miscare usoara printr-o harta nimeni nu poate face mare lucru.

Desi Counter Strike a fost lansat initial pentru PC-uri, jocul a ajuns pe o varietate de produse electronice de-a lungul anilor si asta demonstreaza cat de popular a fost si inca este jocul pe care multi dintre noi il jucam cu ardoare cu mult ani in urma.