Prima Pagina Facebook Facebook va lansa o noua aplicatie Camera

Facebook va lansa o noua aplicatie Camera

Compania Facebook se pregateste sa lanseze o noua aplicatie Camera care are menirea de a motiva din nou utilizatorii sa publice poze si clipuri video in cadrul retelei de socializare, numarul continutului multimedia publicat zilnic in cadrul Facebook scazand, aparent, destul de mult.

Bazandu-se pe principiile din trecut, cei de la Facebook s-au gandit ca a lansa o aplicatie speciala pentru inregistrarea de poze si clipuri video este cea mai buna idee de a motiva lumea sa publice continut multimedia, asa ca ea este in proces de dezvoltare.

Aplicatia este momentan departe de a fi finalizata, insa ea va permite inregistrarea rapida de poze si clipuri video care vor putea fi publicate direct pe Facebook, optiunea de a face streaming live pentru video urmand a fi deasemenea oferita de catre companie.

O echipa londoneza a Facebook a dezvoltat aplicatia, ea fiind similara cu cea a Snapchat, Facebook incercand in multiple randuri sa reproduca functionalitatea celebrei platforme in aplicatiile sale, insa pana acum nu a avut chiar atat de mult succes.

A prototype of the app developed by Facebook’s “friend-sharing” team in London opens to a camera, similar to disappearing photo app Snapchat, the people said. Another planned feature allows a user recording video through the app to begin live streaming, they added… People familiar with the matter said the camera app under consideration is also intended to spur creation. The content could then be shared to Facebook or its other properties, including Instagram.

Nimeni nu stie cand va fi lansata aceasta noua aplicatie a celor de la Facebook, insa imi imaginez ca vom fi stresati cu ea foarte curand.

 • marfi

  O sa ajunga sa scoata cate o aplicatie pentru fiecare functie:)

 • Cam asta e ideea lor, sa aiba cat mai multe aplicatii cu cat mai multi utilizatori.

 • bogdank

  Pai câte una, câte alta și uite asa ai umplut memoria doar cu Facebook…in stilul asta lumea o sa renunțe încet încet…

 • radu

  O sa ajungă ca hi5 ..

 • Deja incepe sa renunte..

 • real

  e prea mult
  is baga pe gat tot felul de aplicatii sa fii cat mai dependent
  de accea am dezinstalat si fb si mess
  asa intru mai rar si sint mai castigat
  fb e pt. narcisisti care isi pun selfiuri din ora in ora
  mai sint si exceptii