Prima Pagina Apple Watch 2 Apple Watch 2 va avea face singur apeluri telefonice, are procesor rapid

Apple Watch 2 va avea face singur apeluri telefonice, are procesor rapid

Apple Watch 2 va putea efectua apeluri telefonice fara ajutorul unui iPhone.

Apple Watch 2 va avea integrata o functionalitate GSM care ii va permite sa faca apeluri telefonice de unul singur fara a necesita interconectarea prealabila cu un terminal iPhone, iar separat va avea un procesor mai rapid pentru a rula aplicatiile mai eficient

Conform unor surse apropiate companiei Apple, Apple Watch 2 nu va mai avea nevoie de un terminal iPhone pentru a permite trimiterea de iMessage-uri sau de a face apeluri telefonice, insa aceasta schimbare impune si folosirea unui SIM secundar cu ceasul.

In momentul de fata Apple Watch se foloseste de internetul si conectivitatea GSM a iPhone-ului pentru a oferi aceste functii, dar Apple Watch 2 va necesita o cartela SIM separata cu un abonament de telefonie mobila si internet separate pentru a oferi aceste functii independent de un iPhone.

Daca Apple va oferi si aceste functii care vor reduce substantial dependenta Apple Watch 2 de un iPhone, atunci baza de utilizatori care se vor putea bucura de produs va creste, multi utilizatori Android putand folosi ceasul inteligent multumita schimbarilor.

Extinderea bazei de potentiali clienti ai Apple Watch 2 ii va oferi companiei Apple posibilitatea de a isi creste vanzarile smartwatch-ului in urmatorii ani, iar asta pentru ca acum produsul este util doar celor care detin un iPhone, nu si restului lumii.

Separat de acestea, Apple Watch 2 urmeaza sa includa un procesor mai rapid, deci vechiul chip S1 va fi inlocuit de un chip S2 care ar putea avea componentele folosite in chip-urile A6 sau A7 create de catre Apple cu 3 si respectiv 2 ani in urma pentru iDevice-uri.

Apple Watch 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in toamna acestui an impreuna cu iPhone 7.

 • Srb Srb

  nici ipad cu wifi only nu are nevoie de iphone pt imessage
  ma rog apple watch poate e diferit din cauza watchOS vs iOS

 • Apple Watch e mai special.

 • Srb Srb

  corect corect

 • Eu.G

  Apple Watch 2 copiaza Samsung Gear S si S2 având integrată functionalitatea GSM.

 • Jenică Boierică

  La orice articol pozitiv despre vreun produs Apple apare câte un glumeț să întrețină atmosfera de pe forum

 • sorin

  Nu doar pe Samsung Gear , ci si inca cateva mii de smart watch-uri chinezesti de 50$ , care ofera aceeasi functionalitate de vreo 2 ani .

 • razvanlam

  Eu unul nu as face încă un abonament doar ca sa am Apple watch independent si sa pot suna sau folosi Internetul

 • rundown

  Pai daca vei putea face apeluri cu ceasul, la ce drac iti mai trebuie iphone. Din cate am inteles or sa bage si camera in el… O sa devenim toti agenti 007

 • Daca se conecteaza la masina, de exemplu, e util sa poti face apeluri de pe el, dar asa in strada, oricum e ciudat.

 • George 89

  Corect să mai zică cineva că Apple nu copiază de la concurenta

 • Mircea Radulescu

  e doar marketing

 • Adrian F

  La ce distanța este funcțional AW actual (inițiat/primit apeluri ,mesaje ) conectate la Wi-Fi (in casa sau într-un alt loc cu Wi-Fi )