Tastatura Microsoft Word Flow a fost lansata pentru iPhone

Tastatura Microsoft Word Flow a fost lansata pentru posesorii de terminale iPhone din lumea intreaga, compania americana oferind-o deocamdata numai in App Store SUA pentru cei interesati sa beneficieze de o experienta diferita de folosire a terminalelor.

Principala noutate adusa de catre tastatura Word Flow este posibilitatea de a curba interfata tastaturii pentru o tastare mai usoara folosind o singura mana, tastatura fiind extrem de apreciata de catre utilizatorii Windows Phone pana in momentul de fata.

Separat de acestea, tastatura Word Flow are disponibila inclusiv o functie similara QuickType care incearca sa ghiceasca tot ceea ce dorim noi sa scriem, insa desigur ca utilitatea sa in limba romana este mult redusa, dupa cum v-ati fi asteptat deja.

In continuare, tastatura Word Flow ofera o varietate de teme pe care le putem descarca si aplica pentru a avea parte de o experienta ceva mai interesanta de folosire a terminalelor noastre, iar in clipul video de mai jos puteti vedea tot ceea ce primiti dupa instalarea tastaturii.

Word Flow for iPhone, a Microsoft Garage project, is a blazing fast keyboard that comes with free customization options and includes Arc mode for easy, ergonomic one-handed typing. Whether you’re tapping or swiping, Word Flow predicts what you’re trying to type and corrects mistakes.

Tastatura Word Flow poate fi descarcata in momentul de fata din App Store SUA urmand acest link.

11 COMENTARII

  1. ” zaone:

    Si link-ul meu ce avea de nu e corect ?”

    Răspuns: înainte de a corecta link-ul tău, se deschidea cu totul si cu totul altceva, legat de aplicații Microsoft!