KUKE – carcasa cu baterie si spatiu suplimentar de stocare pentru iPhone

KUKE este o carcasa pentru terminalele iPhone ce este disponibila pentru achizitie de ceva vreme pe piata, iar cu ajutorul sau putem sa prelungim durata de utilizare a terminalelor noastre, dar putem sa extindem si spatiul de stocare oferit de catre dispozitive.

Mai exact, carcasa KUKE are implementata o baterie de 2400 mAh, insa separat are si un modul de stocare de 16 GB integrat pe care il putem folosi pentru a stoca filme, poze, muzica si multe alte tipuri de fisiere recunoscute in mod normal de catre iOS-ul celor de la Apple.

Daca bateria incarca automat terminalele in timpul folosirii, mediul de stocare al carcasei KUKE poate fi accesat folosind o aplicatie dedicata, prin ea trebuind transferate toate datele in respectivul mediu de stocare, accesarea lor fiind posibila prin aceeasi aplicatie.

Carcasa este compatibila cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, implicit cu modelele anterioare, in cazul iPhone 6 si iPhone 6S ea putand incarca in totalitate bateria cel putin o data, in cazul iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus incarcarea facandu-se doar pana la jumatate.

For 6 plus 6s plus power case KUNER Ultra Slim Extended Battery Case+16G Memory for iPhone 6/6s plus 2400mAh Capacity power bank (white).

Carcasa KUKE este vanduta la pretul de 64 de dolari in momentul de fata si poate fi cumparata de aici, insa desigur ca este doar una dintre carcasele are ofera o asemenea functionalitate.

KUKE carcasa baterie stocare iPhone