iPhone 7 are buton Home tactil, este rezistent la praf si apa

iPhone 7 cu buton Home tactil, rezistent la apa si praf a trecut faza de testare si va intra in productie.

iPhone 7 are buton Home tactil si este rezistent la praf si apa conform unor noi informatii publicate in cursul acestei zile de catre presa din China, ele fiind preluate direct de la partenerii Apple care pregatesc iPhone 7 in vederea lansarii pe pietele globale in toamna.

Conform acestor parteneri, primele prototipuri ale unui iPhone 7 rezistent la apa si praf au fost deja testate de catre compania Apple si au indeplinit specificatiile riguroase impuse de catre compania Apple, deci vor intra in productie in aceasta forma gandita de catre Apple.

Diverse zvonuri aparute pana acum au indicat faptul ca iPhone 7 va fi rezistent la apa, deci informatiile nu sunt complet noi, insa nou este faptul ca terminalul ar urma sa aiba o carcasa care impiedica patrunderea prafului prin porturi si alte locatii de imbinare.

iPhone 7 este rezistent la apa si praf, are buton Home tactil

Poate cea mai mare schimbare pentru iPhone din ultimii ani este renuntarea la butonul Home mecanic, clasic, si folosirea unui buton Home tactil, care urmeaza sa fie integrat in panoul frontal al dispozitivului impreuna cu cititorul sau de amprente.

Zvonuri aparute anul trecut sugerau faptul ca Apple testeaza o noua versiune a iPhone care nu are buton Home fizic, ci unul tactil cu cititor de amprente integrat in ecran, iar conform presei chineze, el a fost testat si certificat de Apple pentru a intra in productie.

Informed sources, iPhone 7 (tentative name) has completed the third round of testing, in addition to waterproof and dustproof function, and Home keys to unlock the way from the original push into direct induction seems similar increase in motor parts, users touch …

Daca acest zvon este adevarat, atunci incepand de anul viitor vom iesi din aplicatii si autoriza orice doar prin simpla atingere a panoului frontal al iPhone 7, compania Apple oferindu-ne o noua schimbare cu care trebuie sa ne obisnuim.

Desigur ca integarea 3D Touch pentru acest nou buton tactil al iPhone 7 va face utilizarea ceva mai interesanta pentru ca prin oferirea de haptick feedback utilizatorul ar simti cand controleaza ceva cu el, dar ramane de vazut cum a gandit compania Apple totul.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 ar putea totusi veni cu schimbari majore in afara unei modificari a design-ului, iar in aceste conditii as spune ca lumea se va gandi mai serios daca va trece cu vederea dispozitivul sau nu.

Voi ce parere aveti despre aceste schimbari ?