Aplicatia YouTube a fost actualizata cu un design nou

Aplicatia YouTube pentru iOS si Android a fost actualizata in cursul acestei zile de catre compania YouTube, noua versiune aducand si o schimbare majora a design-ului primei pagini care poate fi accesata chiar in momentul deschiderii aplicatiei in terminalele mobile.

Cei de la YouTube sustin ca noul format face mult mai facila descoperirea de continut nou si interesant pentru noi, compania analizand preferintele noastre din trecut pentru a face recomandarile potrivite pentru clipuri video in vederea vizionarii.

Mai mult decat atat, preview-urile pentru clipurile video prezentate in prima pagina a aplicatiei sunt mult mai mari, iar in baza unui sistem de inteligenta artificiala, cei de la YouTube actualizeaza mai des clipurile video afisate, astfel incat sa avem tot timpul continut nou.

Aplicatia YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Whether you want to watch hilarious sketch comedy, your favorite vlogger, new let’s plays, or music videos, you should be able to see new videos you love every time you visit YouTube–right on your homepage. Starting today, when you open the YouTube app on your iPhone or Android phone, you’ll experience a redesigned Home, with a clean and simple format that invites you to discover and enjoy.

 

YouTube update design

2 COMENTARII

  1. Schimbările astea le am de cam o luna și sunt oribile… Imi arata la noutăți videoclipuri văzute acum cateva zile plus ca arată urat imaginile alea asa mari… Sper sa ne dea posibilitatea pe viitor sa revenim la mărimea “normala” a preview-urilor…