Prima Pagina Youtube Aplicatia YouTube a fost actualizata astazi, iata ce aduce nou

Aplicatia YouTube a fost actualizata astazi, iata ce aduce nou

Aplicatia YouTube a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania YouTube, noua versiune a aplicatiei rezolvand cateva probleme de functionare foarte importante ce au fost reportate de catre utilizatorii din lumea intreaga.

Mai exact, versiunea 11.15 a aplicatiei YouTube a fost lansata in cursul acestei seri, iar marea noutate adusa de catre ea este schimbarea de design despre care v-am vorbit aseara, unii utilizatori avand probleme in a o vizualiza, insa dupa instalarea actualizarii ea ar trebui sa fie disponibila pentru toata lumea.

 • Bug fixes and stability improvements

Aplicatia YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universa, din App Store.

 • adrian

  Nu stiu daca si la voi e la fel dar iphone 6s plus consumul de baterie pe aplicația youtube este exagerat. E ca un battery drain. A mai patit cineva la fel?

 • Dan

  Cred ca pe toate terminalele modul video consuma mult. (iPhone 5s)

 • marfi

  Da, e battery drain, confirm.

 • atb19

  Infirm….2% in 10 minute , calitate HD 1080p si pe 4G , nu Wi-Fi …9.3.2 pb 3. iPhone 6

 • Daviid

  atb , de unde 1080p ? :)) La 6 este 720p, 6 plus 1080 . Cu toate astea,cu 4G nu prea ai cum să scadă 2% în 10 minute.Datele mobile consumă mult,exagerat de mult…mai ales 4G’ul .

 • atb19

  Apropo, nu confunda in 4G: alegerea calității clipului deoarece este imposibil in rețeaua mobila. Dar daca dai 1080p FULL HD Căutare pe YouTube , ai sa vezi ca îți merge , la exact 1080p FULL hd. Adică nu îți modifica YouTube calitatea la 360p pentru ca nu esti tu pe Wi-Fi . Poți viziona inclusiv video 4K. Chiar daca iPhone 6 nu înregistrează 4K , asta nu înseamnă ca nu reda…