Prima Pagina iPhone Iata cum poti detecta radiatiile cu iPhone

Iata cum poti detecta radiatiile cu iPhone

Fie ca va vine sa credeti sau nu, folosind un iPhone puteti detecta radiatia din jurul vostru, daca ea exista, camera smartphone-ului, dar si a altora existente pe piata, avand capacitatea de a detecta radiatia cu ajutorul unei aplicatii special create de catre o echipa de dezvoltatori.

Conceptul din spatele aplicatiei este simplu, dezvoltatorii sai sustinand ca radiatiile sunt de fapt lumina poluata, iar din moment ce senzorii de imagine ai camerelor capteaza lumina, ei pot fi folositi si pentru a masura nivelul de radiatii din jurul nostru.

Pentru a se realiza aceasta procedura, aplicatia are o serie de algoritmi speciali in baza carora functioneaza, iar masuratorile facute de catre ea nu sunt la fel de exacte precum un aparat Geiger pentru masurarea radiactivitatii, dar ar putea oferi indicii cu privire la o zona poluata excesiv.

Ray Detect este numele aplicatiei care ar trebui sa va spuna cat de periculoase sunt eventualele radiatii din jurul vostru, dezvoltatorii sai afirmand ca ea are un grad de acuratete mare, insa nu m-as hazarda sa ma bazez in totalitate pe ea.

Discover and surprise! “Ray Detect” is the fast and easy way to detect radiation. So, whether you fly and get your luggage X-rayed, own glazed pottery and other radioactive objects, or fear nuclear mishaps and terrorism, you can now test for unexpected radiation.

Ray Detect este disponibila pentru DESCARCARE din App Store la pretul de 3 euro.

Ray Detect

LIKE
Articolul anteriorSamsung a prezentat Otto, robotul care concureaza cu Siri
Urmatorul articolHitman: Sniper – este vandut la PRET REDUS