Un barbat s-a sinucis in sediul Apple din Cupertino

Zilele trecute v-am spus ca un cadavru a fost descoperit intr-una dintre salile de conferinte din interiorul sediului Apple din Cupertino, iar pentru ca autopsia a fost efectuata, politia a declarat acum ca vorbim despre o sinucidere a unui barbat care s-a impuscat in cap.

Barbatul de 25 de ani se numea Edward Thomas Mackowiak, iar politia l-a descoperit decedat la fata locului, o arma de foc aflandu-se langa el, aceasta fiind utilizata pentru a-si produce o rana fatala, iar asa politia va clasa investigatia, punand in acelasi timp capat si numeroaselor speculatii.

Compania Apple a declarat in cursul zilei de ieri ca este alaturi de familia tanarului care s-a sinucis si incearca sa o ajute pentru a depasi mai usor peste clipele dificile prin care trece, iar mai mult de atat nu vom auzi, cel mai probabil, de la cei din Cupertino.

In intreaga istorie de peste 4 decenii a Apple, aceasta este prima oara cand asistam la os cena de acest gen si cu siguranta exista multe persoane marcate de eveniment, iar desi deocamdata nu se stie un posibil motiv al acestui gest disperat, cu siguranta vor aparea numeroase speculatii.

The Apple Inc employee found dead at the company’s California headquarters committed suicide, dying of a self-inflicted gunshot to the head. The Medical Examiner determined the manner of death was suicide and the cause was a gunshot to the head.

6 COMENTARII

  1. Mda, interesant in primul rand ca ala a intrat in cladire inarmat, pana si la muzee au detectoare,
    Parca prea se termina treaba asa usor…