Butonul Home al Galaxy S7 se zgarie usor

Samsung Galaxy S7 a fost lansat acum aproape 2 luni pe piata si iata ca avem o noua problema cu smartphone-ul celor din Coreea de Sud, mai exact se pare ca butonul sau Home se zgarie destul de usor dupa nu foarte mult timp de utilizare obisnuita.

Problema a fost descoperita de catre o publicatie care a sesizat ca multiple unitati ale Galaxy S7 au butoanele Home zgariate dupa o folosire normala a dispozitivelor, lucru care in mod normal nu ar trebui sa se intample la un smartphone premium.

Samsung Galaxy S7 are butonul Home protejat cu Gorilla Glass 4, deci acelasi tip de sticla care protejeaza ecranul de zgarieturi sau lovituri, asa ca teoretic o problema de acest gen nu ar trebui sa existe si pentru multi utilizatori ea deocamdata nu a aparut.

Separat, se pare ca si alti utilizatori de pe glob au aceeasi problema cu acest buton Home, iar asta in conditiile in care panoul frontal al terminalului nu este zgariat intr-o masura la fel de mare, lucru destul de ciudat daca ne gandim ca ambele au acelasi tip de sticla.

buton Home Galaxy S7 zgariat

Cei de la Samsung nu au comentat problema si probabil vor ajunge sa inlocuiasca gratuit unitatile ale caror buton Home este zgariat intr-un asemenea mod, insa asta doar daca numarul de terminale afectate nu va fi foarte mare, altfel e putin probabil ca Samsung sa recunoasca ceva.

Apple foloseste safir pentru a proteja butonul Home impotriva zgarieturilor, materialul fiind mai dur decat Gorilla Gass 4, iar pana acum nimeni nu s-a plans ca butonul Home al vreunul iPhone s-ar fi zgariat in timpul folosirii obisnuite a terminalelor.

buton Home Galaxy S7 zgariat 1