Un cadavru a fost gasit intr-o sala de conferinte a Apple, politia investigheaza cazul

Scene incredibile s-au desfasurat in cursul acestei zile in campusul Apple din Cupertino, un cadavru fiind descoperit in interiorul uneia dintre salile de conferinte existente intr-o cladire din locatie, politia locala fiind chemata pentru a investiga cazul curios in care este implicata Apple.

Conform celor mai recente informatii oferite de catre presa americana, aparent prin analizarea convorbirilor radio ale politiei, corpul unui barbat hispanic ar fi fost gasit in sala de conferinte, acesta avand o rana la cap, ea fiind produsa probabil folosind o arma de foc.

In baza acestor informatii, echipele de securitate ale Apple ar fi intervenit in sala de conferinte, din cladirea campusului, pentru a aplana un conflict in care era implicat barbatul respectiv, o arma fiin descoperita de catre politie langa cadavrul acestuia.

Compania Apple refuza sa comenteze deocamdata cazul si aceasta este prima oara cand politia ajunge in campusul sau pentru a investiga o posibila crima, iar cu mai multe detalii voi reveni pe masura ce ele vor fi disponibile, asa ca urmariti acest articol in continuare.

Sheriff investigation at Apple headquarters in Cupertino. A body was found in a conference room. Person found dead in conference room at Apple Headquarters is a man. A gun was found nearby.

UPDATE: Politia locala a confirmat faptul ca persoana gasita decedata este un angajat al companiei Apple.