Dragon Hills este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Dragon Hills este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, vorbim despre un joc destul de interesant care poate fi in principal potrivit pentru copii.

Conform dezvoltatorilor Dragon Hills, noi vom prelua controlul asupra unui dragon periculos care are misiunea de a ajuta o printesa furioasa in obiectivul sau de a se razbuna pentru tot raul pe care creaturile virtuale le-au creat impotriva sa.

Are all Princesses really waiting for Princes to come and save them? Not this time! Take control of a very dangerous Dragon in this action-packed adventure and help the furious princess on her revenge mission. Slide down the hills jumping into and out of the ground, crashing and destroying everything on your way.

Dragon Hills are un gameplay extrem de dinamic, permite distrugerea oricarui element din harti, ne pune in diverse batalii cu bosi puternici, ne permite sa imbunatatim armele folosire, are suport pentru iCloud si un sistem de control potrivit pentru terminalele mobile.

  • Super fun, fast and furious gameplay
  • Fully destructible terrain
  • Epic boss battles
  • Upgradeable weapons, armor and explosive power-ups available for unlocking
  • Easy to learn, intuitive one-touch controls combined with innovative gameplay
  • Game Center achievements and leaderboards to compete with friends
  • iCloud Support

Dragon Hills este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Dragon Hills