WhatsApp Messenger are doua functii noi pregatite

1

WhatsApp Messenger va avea doua noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, aplicatia celor de la WhatsApp avand implementate functiile, ele fiind testate in momentul de fata in versiunea beta a aplicatiei, deci nu toata lumea se poate bucura de ele.

Prima functie implementata in WhatsApp Messenger ofera posibilitatea de a intra in contact cu o noua persoana fara a ii cere numarul de telefon, simpla scanare a unui cod QR facand legatura dintre cele doua dispozitive pentru purtarea de conversatii, metoda fiind disponibila si in Telegram, de exemplu.

Separat de aceasta, cei de la WhatsApp au implementat posibilitatea de a previzualiza modul in care arata fereastra de covnersatii cu un nou fundal aplicat, functia fiind extrem de utila deoarece scuteste utilizatorii de timp pierdut aplicand diverse fundaluri pana il gasesc pe cel potrivit.

Avand in vedere ca WhatsApp Messenger are deja aceste functii in versiunea beta disponibila pentru testerii celor de la WhatsApp, exista o foarte mare sansa ca ele sa fie disponibile in curand si in versiunea principala distribuita de catre compania Apple prin intermediul App Store.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, prin App Store.

WhatsApp Messenger preview fundal

WhatsApp Messenger QR