Apple ne spune ca am pronuntat gresit denumirile produselor sale

Daca de ani si ani de zile te-ai obisnuit sa vorbesti intr-un anumit fel despre produsele companiei Apple, ei bine vicepresedintele senior al diviziei de marketing din cadrul Apple ne spune ca in realitate gresim si atunci cand folosim pluralul denumirilor produselor Apple.

Phil Schiller este acel vicepresedinte si intr-o conversatie avuta pe Twitter, el a incercat sa explice, mai in gluma sau mai in serios, ca denumirile produselor Apple nu au forma de plural, astfel ca vorbim despre doua terminale iPhone si nu doua iPhone-uri, despre doua tablete iPad si nu doua iPad-uri, etc.

Conform lui Schiller, denumirile produselor Apple au forma de plural si singular identica, iar de aici incolo vor aparea cu siguranta foarte multe glume la adresa vicepresedintelui celor din Cupertino, dar si la adresa produselor pe care Apple le-a lansat si le va lansa in viitor.

Desi totul pare o gluma facuta de catre Schiller, in materialele de marketing oficiale, compania Apple incearca sa evite pe cat posibil sa foloseasca forma de plural a produselor sale, asa ca probabil exista un sambure de adevar in ceea ce a explicat vicepresdintele Apple pe Twitter.