Apple Watch poate rula Windows (Video)

4

Apple Watch este primul smartwatch oferit de catre compania Apple si el a atras atentia multor oameni dornici sa demonstreze ca el este capabil sa ruleze software pe care in mod normal nu l-am vedea pe un asemenea produs, iar astazi avem o dovada clara a ingeniozitatii unui dezvoltator.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum ruleaza Windows 95 pe Apple Watch, sistemul de operare fiind instalat de catre o persoana care a depus foarte mult efort pentru a putea rula aceasta versiune a sistemului de operare pe produsul celor din Cupertino.

Practic, Windows 95 a fost transformat intr-o aplicatie pentru Apple Watch si functioneaza extrem de greu deoarece este emulat pentru a putea fi instalat, experienta de utilizare fiind groaznica, insa alta metoda de a instala sistemul de operare pe eas nu exista.

Desigur ca instalarea Windows 95 pe Apple Watch nu are vreo utilitate reala, ci doar ideea de a demonstra ca un smartwatch poate rula acest sistem de operare, el avand hardware suficient de bun pentru a o face, insa emularea este cea care strica intreaga experienta.