Prima Pagina Apple Watch Apple Watch poate rula Windows (Video)

Apple Watch poate rula Windows (Video)

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Apple Watch este primul smartwatch oferit de catre compania Apple si el a atras atentia multor oameni dornici sa demonstreze ca el este capabil sa ruleze software pe care in mod normal nu l-am vedea pe un asemenea produs, iar astazi avem o dovada clara a ingeniozitatii unui dezvoltator.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum ruleaza Windows 95 pe Apple Watch, sistemul de operare fiind instalat de catre o persoana care a depus foarte mult efort pentru a putea rula aceasta versiune a sistemului de operare pe produsul celor din Cupertino.

Practic, Windows 95 a fost transformat intr-o aplicatie pentru Apple Watch si functioneaza extrem de greu deoarece este emulat pentru a putea fi instalat, experienta de utilizare fiind groaznica, insa alta metoda de a instala sistemul de operare pe eas nu exista.

Desigur ca instalarea Windows 95 pe Apple Watch nu are vreo utilitate reala, ci doar ideea de a demonstra ca un smartwatch poate rula acest sistem de operare, el avand hardware suficient de bun pentru a o face, insa emularea este cea care strica intreaga experienta.

emag black friday lista reduceri
 • Dan

  Next tweak: El Capitan pe un HC90!

 • terrymada

  🙂

 • CoLnE

  ce vrajeala …. a pus un motoras sa invarta de coroana ceasului pentru a rula screenshoturi din windows98 si ala se face ca da cu degetul pe display

 • badmad

  Nooo eu cred ca motorasul ala fave exact ce trebuie.Ca la Dacie cand o porneai cu cheia de la cric invartind arborele.In cazul apple watch motorasul mareste frecventa procesorului