WhatsApp Messenger pentru Windows si Mac in primele imagini

WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, aplicatii pentru toate platformele mobile fiind disponibile impreuna cu un website prin care utilizatorii pot comunica intre ei direct de pe orice fel de calculatoare.

Pentru ca experienta unei pagini web nu este suficient de buna pentru comunicare, cei de la WhatsApp au acum in dezvoltare versiuni pentru Windows si Mac ale WhatsApp Messenger, iar in imaginea de mai jos puteti vedea aplicatia pentru Mac.

Prin aplicatii native pentru Windows si Mac, cei de la WhatsApp pot oferi o gama mult mai larga de functii pentru utilizatori, functii care in mod normal nu pot rula printr-un browser, asa ca aparitia lor ar trebui sa ne aduca o gama larga de noutati pentru utilizarea zilnica.

Desi cei de la WhatsApp au evitat pentru foarte mult timp sa dezvolte aplicatii pentru Windows si Mac ale WhatsApp Messenger, iata ca acum lucrurile par sa se fi schimbat si nevoia de crestere impinge compania spre a cauta noi surse pentru a atrage utilizatori.

WhatsApp Messenger Mac

In momentul de fata nimeni nu stie cand urmeaza sa fie lansate versiunile pentru PC sau Mac ale WhatsApp Messenger, insa exista sanse ca ele sa apara anul acesta, poate chiar in urmatoarele 2 – 3 luni, daca testele vor decurge bine.

WhatsApp download Windows

6 COMENTARII

  1. Au cam adormit cu versiunea mac/pc, Viber sau telegram au demult. Whatsapp am sters de ceva luni din cauza asta. In ziua de azi e important sa ai versiuni multiplatform inclusiv mac/pc