Noul album al lui Drake a inregistrat vanzari record in prima zi

Saptamana trecuta Drake a lansat noul sau album numit Views, el fiind disponibil exclusiv prin intermediul iTunes si Apple Music timp de o saptamana, iar aceasta exclusivitate i-a adus vanzari impresionante in prima zi de disponibilitate a produsului in magazinele Apple.

Conform unor surse din interiorul casei de discuri care il reprezinta pe artist, nu mai putin de 630.000 de copii ale albumului Views au fost comercializate in doar o zi dupa lansarea oficiala, acesta fiind un record inregistrat de catre Drake in ceea ce priveste lansarile de albume.

Recordul precedent stabilit de catre un album al Drake insumeaza 658.000 de copii vandute in 7 zile dupa lansare, deci realizarea de saptamana trecuta este una intr-adevar impresionanta, mai ales ca pana acum numarul total de copii a depasit cu siguranta cifra de 1 milion.

Interesant este ca noul album al lui Drake a inregistrat vanzari mai bune decat noul album al artistei Beyonce, acesta din urma vanzandu-se in 700.000 de copii intr-o saptamana, exclusivitatea pentru magazinele Apple dovedindu-se a fi o alegere foarte buna.

https://www.instagram.com/p/BE04WsYyVdF/