Iisus a fost arestat intr-un Apple Store

Fie ca va vine sa credeti sau nu, Iisus a fost arestat intr-un Apple Store din Philadephia si vorbim despre un fost consumator de droguri care s-a imbracat in Iisus si a vizitat un Apple Store pe care refuza sa il mai paraseasca, inclusiv dupa ce politia a fost chemata pentru a-l evacua.

Michael Grant este cunoscut drept Iisus din Philadelphia si el nu este la prima isprava de acest gen deoarece el se imbraca in mod constant in haine care-l fac sa semene cu Iisus si are obiceiul de a se plimba pe strazile orasului in timp ce recita diverse citate din Biblie.

Chemata in Apple Store pentru a-l evacua pe barbatul care a refuzat sa plece la cererile angajatilor Apple, politia a fost nevoita sa il aresteze pentru a-l putea scoate din magazin, lucru care s-a intampla si acum 2 ani cand barbatul a facut o isprava similara intr-o alta locatie.

Avand in vedere sarbatoarea prin care tocmai am trecut, intamplarea este una inedita pentru Romania, dar obisnuita pentru o tara precum SUA deoarece ea este populata de tot felul de personaje de acest gen care profita din plin de libertatea de exprimare de care au parte.

The man known as Philly Jesus was arrested in the Center City Apple Store. Police received a call from the store manager about a man who would not leave the store when asked. Police asked him to leave the store. They say Grant refused to leave and created a disturbance. He was taken into custody and charged with Defiant Trespassing and Disorderly Conduct.

View this post on Instagram

Update: Jesus is being arrested because he refused to leave with his cross.

A post shared by Jen A. Miller (@jenamillerrunner) on

5 COMENTARII

  1. AiagddyzffrzdsuhecffzggxfcucdgZudusgdctsjdcfsgfafdfdcsxgzgcfchsusysvSfsdxcvgcxygjdggzgffjzdcayftcfsfhffhfuggxffffgrfyyygyufhzgfgcGhgrjzdgjyrdgggytdsghufdsytftrddySdtrdstgsdydstgseyffudrytrtsrzrrrrrtghFgfddedd jj jdijfjjfhhdjdbdbhjghcjjj jjgjj. Sixjjvjc. Hdjjudjdjd. Jdigufi. Ufinvjhjch uchjvjnvj. Gfkhicivkkjhf. Bhdufhguhhghghghhufhfhgrgghgxgcgzjsjdvjucjgaidghvdj€().8,&;7,6hxvgxhf

  2. Daca refuzi sa parasesti proprietarea la cererea proprietarului, deja comiti o infractiune. In anumite state din SUA proprietarul are si dreptul de a te ucide in situatia asta…