PieMessage aduce iMessage in Android (Video)

iMessage este o platforma de emsagerie proprietara companiei Apple, ea fiind implementata in mod nativ doar in iOS si OS X, insa multumita unui software numit PieMessage, inclusiv utilizatorii platformei Android se pot bucura de functionalitatea oferita de catre platforma celor de la Apple.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza PieMessage pentru utilizatorii platformei Android si observati ca un Mac este necesar pentru a facilita accesul cu serverele Apple, el fiind un server intermediar care interconecteaza smartphone-ul Android cu iMessage.

PieMessage este o solutie similara altora oferite in trecut de catre diversi dezvoltatori, insa spre deosebire de acelea, aceasta din urma ofera controlul direct utilizatorilor, acestia putandu-si folosi propriul Mac pentru a face legatura intre terminalul Android si iMessage.

Separat de aplicatia pentru OS X, este nevoie si de o alta pentru Android care sa interconecteze Mac-ul cu terminalul Android, ele stand la baza intregului proiect, iar desigur ca un Apple ID trebuie inregistrat in prealabil la Apple pentru ca totul sa functioneze.

Basically what the Android client does is send the text to a macbook. And uses the Mac’s “Messages” app to send off the notification. When the Mac detects an incoming message, it will pass it back to the Android. So yes there is both software you need to run on a Mac and Android. I have an old 2007 macbook that is just always on connected at home that serves as its client…

Daca sunteti interesati de PieMessage, atunci in aceasta pagina veti gasi tot ceea ce este necesar pentru a va bucura de functionalitatea oferita de catre el.