Samsung Galaxy Note 6 – 256 GB stocare si baterie de 4200 mAh

Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in cursul acestei veri, iar din moment ce dispozitivul este in plin proces de testare inaintea intrarii in productie, astazi aflam informatii noi in legatura cu el.

Separat de ecranul cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa aiba un chip Snapdragon 823 combinat cu unul Exynos 8890, 6 GB RAM fiind implementati de catre coreeni in noul lor smartphone de top.

Aceste specificatii impresionante sunt completate astazi si de informatii care sugereaza faptul ca Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa vina cu o baterie de 4200 mAh, aceasta putandu-i oferi pana la 2 zile de utilizare obisnuita, lucru usor de inteles.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa fie rezistent la apa cu certificarea IP68, rezisenta la praf fiind deasemenea una dintre caracteristicile sale noi, Samsung implementand si 256 GB spatiu de stocare in modelul cel mai scump.

Daca Samsung Galaxy Note 6 va avea sau nu si o versiune cu ecran curbat ramane de vazut, insa pana acum terminalul se anunta a fi unul foarte impresionant, specificatiile punandu-l deasupra oricarui alt competitor existent in momentul de fata pe piata.

Samsung Galaxy Note 6 specs