Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 6 – 256 GB stocare si baterie de 4200...

Samsung Galaxy Note 6 – 256 GB stocare si baterie de 4200 mAh

Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in cursul acestei veri, iar din moment ce dispozitivul este in plin proces de testare inaintea intrarii in productie, astazi aflam informatii noi in legatura cu el.

Separat de ecranul cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa aiba un chip Snapdragon 823 combinat cu unul Exynos 8890, 6 GB RAM fiind implementati de catre coreeni in noul lor smartphone de top.

Aceste specificatii impresionante sunt completate astazi si de informatii care sugereaza faptul ca Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa vina cu o baterie de 4200 mAh, aceasta putandu-i oferi pana la 2 zile de utilizare obisnuita, lucru usor de inteles.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Note 6 urmeaza sa fie rezistent la apa cu certificarea IP68, rezisenta la praf fiind deasemenea una dintre caracteristicile sale noi, Samsung implementand si 256 GB spatiu de stocare in modelul cel mai scump.

Daca Samsung Galaxy Note 6 va avea sau nu si o versiune cu ecran curbat ramane de vazut, insa pana acum terminalul se anunta a fi unul foarte impresionant, specificatiile punandu-l deasupra oricarui alt competitor existent in momentul de fata pe piata.

Samsung Galaxy Note 6 specs

 • Srb Srb

  deja in lumea android cei ce vor ecran de 5.5″ sau peste nu este decat o posibilitate…aceasta

 • RaduD

  O fiara, ce mai…..!

 • Viorel Predatorul

  Sper că nu va costa 2000 euro!

 • Daviid

  4200mAh , unii chiar nu prea gândes ce scriu pe aici pe idevice…Ecran mai mare => consum mai mare,deci nu va ține bateria 2 zile… Orice ai zice,după o lună de la apritia telefonului o să incepeti toti să spuneti asta…

 • Srb Srb

  omule…de la 5.7″ la 5.8″ si bateria de la 3000 la 4200 ….fa si tu o socoteala…rezolutia fiind aceeasi. Adica crezi ca 0.1″ in plus mananca diferenta aia de baterie in plus ?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?
  BAIATULEEEEEE

 • Srb Srb

  imposibil, totusi ramane telefonul sudorilor. deci are un target low class :)) hihhi
  cred ca varianta de 256gb va fi undeva la 1000-1099$/euro

 • Srb Srb

  deci chiar este greu de crezut ca samsung de la Note 5 si 3000mah trece la Note 6 si 4200mah !!!!!!!! iar iphone 7 se asteapta la o crestere de 30mah ????!?!?

 • George 89

  Cu siguranță nu
  Acum nu se știe că va face Samsung în privința stocării…în acest moment fiind posibil 3 variante
  -renunța la micro sd si integrează 64, 128, 256 gb spațiu de stocare
  – 32 , 64 gb + micro sd (200 gb sau 2T)
  -64 , 128 gb + micro sd (200 gb sau 2T)
  Oricum cred că de spatiu de stocare nu se va plânge nimeni , producătorii android au început să lanseze smartphone uri cu slot micro sd de până la 2T

 • Viorel Predatorul

  De acord!

 • amfetamin

  Si unde pana mea găsești card de 2TB??? Si mai ales la ce pret? Si mai apoi la ce ti-ar trebui atata spațiu pe un telefon mobil? Nu ma înțelege greșit,nu zic ca nu e bine sa ai cât mai mult,dar e prea exagerat 2tb,eu zic ca un 256 gb e arhisuficient.

 • amfetamin

  Da,dar la Apple e 30 i-mah,e cât 300 mah la alții! 😆😆😆

 • George 89

  Dacă citești atent comentariul vei vedea că nu am spus că se poate folosi un card micro sd de 2TB , mă refeream la capacitatea de stocare
  Sa știi că puteam scrie “slot pentru micro sd de până la 2Tb” , dar când am scris comentariul îmi era lene
  Nu există card de 2TB (deocamdată) dar există de ani de zile smartphone uri cu un astfel de slot
  Ex LG G4 si G5 dacă nu mă înșel si G3 + alte modele de LG , HTC 10 + alte modele HTC , si altele de care nu îmi aduc aminte acum
  Oricum am considerat că multa baterie si multa memorie în smartphone uri nu au ce să strice

 • George 89

  Eu credeam că se înțelege în privința stocării , cu toate că nu am scris la enumerația stocării în comentariul de mai sus , am scris la sfârșitul comentariului , ultima frază “producătorii android au început să lanseze smartphone uri cu slot micro sd de până la 2TB”

 • George 89

  Pe asta sa o crezi tu ….nu mai spune că alții cred

 • Mircea Radulescu

  II mai trebuie monitor extern si e deja calculator.

 • Visan Teodor

  :))))))))))))))))))