Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.2 beta 4 vs iOS 9.3.1 – comparatia performantelor

iOS 9.3.2 beta 4 vs iOS 9.3.1 – comparatia performantelor

iOS 9.3.2 beta 4 este disponibil de aseara pentru utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, impreuna cu versiunea public beta 4, astfel ca oricine poate testa noul build al sistemului de operare pentru a vedea ceea ce va primi cand iOS 9.3.2 va fi lansat public.

Avand in vedere ca oricine se poate bucura de iOS 9.3.2 beta 4, sau versiunea public beta, mai jos aveti prezentate cateva clipuri video in care sunt comparate performantele sistemelor de operare pe diverse iPhone-uri ale companiei Apple.

Exact precum in cazul comparatiilor anterioare, diferente foarte mari nu exista in ceea ce priveste performantele, noua versiune a sistemului de operare facand anumite task-uri ceva mai greu decat iOS 9.3.1, in timp ce in alte situatii performantele sunt opuse.

Practic prin lansarea iOS 9.3.2 compania Apple va rezolva cel mai probabil unele probleme nu foarte importante ale iOS, va imbunatati securitatea sistemului de operare, dar nu va oferi schimbari majore pe care lumea sa le poata vedea in viata de zi cu zi.

 • atb19

  In concluzie, dacă vrei jailbreak rămâi pe 9.3.1…spre deosebire de 9.2, 9.2.1 sau 9.3, am observat ca din 5 aplicații din vshare , 4 se instalează . Lucru care nu prea se întâmpla cu versiunile amintite mai sus… Cu toate ca , aplicațiile primesc atâtea updateuri, si vei fi obligat sa treci mai departe la 9.3.2 sau iOS 10…exemplu cert si testat pe un samsung s6, are atâtea aplicații preinstalate, dar niciuna nu merge folosită , astfel ca la apăsarea aplicație Facebook de exemplu , te anunța “Download & install”, lucru care nu se întâmpla pana acum… Puteai foarte ușor sa folosești aplicația veche…si ii făceai update-ul când vroiai…

 • atb19

  Adică pe românește , ești obligat sa faci cum vor ei pe banii tai, nu contează ca ai dat 150€ sau 1000€ pe telefon… Ceea ce nu prea mi se pare normal…

 • luciansovailescu

  Si bateria se consuma mai repede la iOS 9.3.2. Beta 4!

 • luciansovailescu

  Testat pe iPhone 5S

 • NarcisB

  Nu merită după părerea mea pe 6s

 • ionut

  de unde pot lua si eu un jailbreak 9.3.1?aveti idee vre unu ca,caut de imi sar capacele dar nu am gasit nici unul

 • atb19

  Dacă nu ai găsit , înseamnă ca nu ai insistat . Mai caută …😜😜😜