Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.2 beta 4 vs iOS 9.3.1 – comparatia performantelor

iOS 9.3.2 beta 4 vs iOS 9.3.1 – comparatia performantelor

iOS 9.3.2 beta 4 este disponibil de aseara pentru utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, impreuna cu versiunea public beta 4, astfel ca oricine poate testa noul build al sistemului de operare pentru a vedea ceea ce va primi cand iOS 9.3.2 va fi lansat public.

Avand in vedere ca oricine se poate bucura de iOS 9.3.2 beta 4, sau versiunea public beta, mai jos aveti prezentate cateva clipuri video in care sunt comparate performantele sistemelor de operare pe diverse iPhone-uri ale companiei Apple.

Exact precum in cazul comparatiilor anterioare, diferente foarte mari nu exista in ceea ce priveste performantele, noua versiune a sistemului de operare facand anumite task-uri ceva mai greu decat iOS 9.3.1, in timp ce in alte situatii performantele sunt opuse.

Practic prin lansarea iOS 9.3.2 compania Apple va rezolva cel mai probabil unele probleme nu foarte importante ale iOS, va imbunatati securitatea sistemului de operare, dar nu va oferi schimbari majore pe care lumea sa le poata vedea in viata de zi cu zi.