Un tanar s-a impuscat mortal in timp ce facea un selfie

Un nou caz dramatic vine astazi direct din India, un tanar localnic impuscandu-se mortal cu arma tatalui sau in timp ce incerca sa faca un selfie, tragedia putand fi evitata daca parintele ar fi tinut arma inchisa intr-o cutie speciala, asa cum cere legislatia locala.

India este responsabila pentru 40% dintre decesele globale care implica selfie-urile, iar acest caz nu este primul si nici nu va fi ultimul de acest gen din tara, teribilismul tinerilor impingandu-i uneori sa isi asume riscuri inutile pentru a face o poza perfecta.

In aceasta situatie, tanarul din India a apasat accidental pe tragaciul armei pe care incerca sa o arate prietenilor sai din retelele de socializare populare din India, insa din pacate el a uitat sau poate nu stia ca trebuie sa aiba siguranta pusa inainte de a se apropia cu degetul de tragaci.

Pentru ca problemele de acest gen au devenit mult mai mari, cei din Rusia au initiat o campanie de informare a copiilor cu privire la riscurile pe care le implica efectuarea de selfie-uri cu arme, pe sinele de cale ferata sau in apropierea cablurilor electrice, iar campanii de acest gen ar trebui derulate in intreaga lume, inclusiv in Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=f3i9LCyyshI