Prima Pagina selfie Un tanar s-a impuscat mortal in timp ce facea un selfie

Un tanar s-a impuscat mortal in timp ce facea un selfie

iphone 8 precomanda emag banner

Un nou caz dramatic vine astazi direct din India, un tanar localnic impuscandu-se mortal cu arma tatalui sau in timp ce incerca sa faca un selfie, tragedia putand fi evitata daca parintele ar fi tinut arma inchisa intr-o cutie speciala, asa cum cere legislatia locala.

India este responsabila pentru 40% dintre decesele globale care implica selfie-urile, iar acest caz nu este primul si nici nu va fi ultimul de acest gen din tara, teribilismul tinerilor impingandu-i uneori sa isi asume riscuri inutile pentru a face o poza perfecta.

In aceasta situatie, tanarul din India a apasat accidental pe tragaciul armei pe care incerca sa o arate prietenilor sai din retelele de socializare populare din India, insa din pacate el a uitat sau poate nu stia ca trebuie sa aiba siguranta pusa inainte de a se apropia cu degetul de tragaci.

Pentru ca problemele de acest gen au devenit mult mai mari, cei din Rusia au initiat o campanie de informare a copiilor cu privire la riscurile pe care le implica efectuarea de selfie-uri cu arme, pe sinele de cale ferata sau in apropierea cablurilor electrice, iar campanii de acest gen ar trebui derulate in intreaga lume, inclusiv in Romania.

emag revolutia preturilor articole
  • Srb Srb

    Foarte frumos.

  • Olimpiu

    Despre morti numai de bine, dar …