Prima Pagina selfie Un tanar s-a impuscat mortal in timp ce facea un selfie

Un tanar s-a impuscat mortal in timp ce facea un selfie

Un nou caz dramatic vine astazi direct din India, un tanar localnic impuscandu-se mortal cu arma tatalui sau in timp ce incerca sa faca un selfie, tragedia putand fi evitata daca parintele ar fi tinut arma inchisa intr-o cutie speciala, asa cum cere legislatia locala.

India este responsabila pentru 40% dintre decesele globale care implica selfie-urile, iar acest caz nu este primul si nici nu va fi ultimul de acest gen din tara, teribilismul tinerilor impingandu-i uneori sa isi asume riscuri inutile pentru a face o poza perfecta.

In aceasta situatie, tanarul din India a apasat accidental pe tragaciul armei pe care incerca sa o arate prietenilor sai din retelele de socializare populare din India, insa din pacate el a uitat sau poate nu stia ca trebuie sa aiba siguranta pusa inainte de a se apropia cu degetul de tragaci.

Pentru ca problemele de acest gen au devenit mult mai mari, cei din Rusia au initiat o campanie de informare a copiilor cu privire la riscurile pe care le implica efectuarea de selfie-uri cu arme, pe sinele de cale ferata sau in apropierea cablurilor electrice, iar campanii de acest gen ar trebui derulate in intreaga lume, inclusiv in Romania.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Srb Srb

    Foarte frumos.

  • Olimpiu

    Despre morti numai de bine, dar …