Prima Pagina aplicatii BatteryShare iti spune cand persoanele apropiate raman fara baterie

BatteryShare iti spune cand persoanele apropiate raman fara baterie

BatteryShare este o aplicatie lansata in cursul zilelor trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, ea fiind gandita in ideea de a ne ajuta sa aflam rapid daca una dintre persoanele noastre apropiate va ramane fara baterie pentru folosirea dispozitivului.

Ideea din spatele BatteryShare este de a ne atentiona tot timpul cand o persoana apropiata nu va mai avea baterie pentru a-si folosi iPhone-ul, astfel ca daca vom incerca sa luam legatura cu ei ea si nu vom reusi, vom sti ce anume impiedica interconectarea.

Toate persoanele trebuie sa aiba bateria BatteryShare pentru ca energia ramas in baterie sa poata fi monitorizata si desigur ca puteti alege persoanele cu care partajati informatii privind autonomia bateriei dispozitivelor voastre, deci nu va sti chiar oricine acest lucru.

Get notifications when your friends are running low on power. Check their battery status at any time with gravity-animated battery icons. Share your battery status with selected friends, and call them with built-in internet calling. If you’ve ever tried to get ahold of someone but their phone is dead, this app is for all those times when you should have called or messaged a little bit sooner.

BatteryShare este disponibila pentru DESCARCARE in format universal din App Store.

Battery Share

  • dany

    Macar cu aplicatia asta stii si de ce nu mai are baterie…

  • Daca va dau un cont sa bagati cateva sute de euro pe luna ca sa cumpar toate aplicatiile despre care scriu, e ok, le testez in prealabil, altfel… e foarte dificil sa poti testa tot despre ce scrii.
    Daca aplicatia nu te multumeste, poti cere banii inapoi de la Apple.

  • GG77

    In general se presupune ca cineva ( oricine , nu numai tu) scrie despre ceva atunci cand cunoaște subiectul . Ca tu alegi s-o faci altfel e alt subiect. Dacă in schimb discutam de preluări din alte surse atunci acele surse ar trebui sa fie menționate si in cazul asta atât meritele cât si eventualele înjurături ar fi imediat redirecționate . Dar cum tu îți semnezi postările ca si cum ar fi rodul propriilor experiențe mi se pare normal sa ai si o responsabilitate . In privința contribuțiilor financiare , problema mi se pare pusă greșit . Nu ai vreo înțelegere cu cineva sa te plătească ca sa faci ce faci , ai ales singur asta . In plus la câta reclama înghițim ar trebui sa nu fie o problema ,99 cenți . Dar cum spuneam e chestie de deontologie .