Prima Pagina iPad iPad ramane tableta cu cel mai mare grad de satisfactie in randul...

iPad ramane tableta cu cel mai mare grad de satisfactie in randul consumatorilor

7

Tableta iPad este de cativa ani in topul tabletelor cu cel mai mare grad de satisfactie in randul consumatorilor, cei de la J.D. Power acordand si in 2016 prima pozitie celor din Cupertino, insa distanta fara de competitori scade de la un an la altul.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata tabelul publicat in cursul acestei zile de catre J.D. Power, tableta iPad ocupand prima pozitie cu 830 de puncte din 900 posibile, ea fiind urmata indeaproape de catre tabletele Microsoft Surface, cu 829 de puncte.

Diferenta dintre tabletele iPad si cele ale Microsoft este atat de mica incat J.D. Power ne da de inteles ca in Redmond au fost gandite tablete atat de bune incat ele pot rivaliza in orice moment cu cele ale companiei Apple, lucru destul de adevarat.

Partea interesanta a acestui studiu este ca 80% dintre cei care au detinut o tableta iPad in trecut au facut upgrade la o noua tableta a companiei Apple, Samsung urmand Apple in acest segment cu o loialitate de 57% in randul propriilor utilizatori.

Practic acest studiu demonstreaza ca Apple nu mai este singura companie capabila sa dezvolte tablete care sa genereze un grad mare de satisfactie in randul consumatorilor, iar acest lucru este imbucurator pentru ca toti ne vom bucura de produse mult mai bune.

Mai multe detalii gasiti aici.

satisfactie tablete