iOS 10 – secretul bine pastrat al Apple

iOS 10  va fi prezentat oficial in putin peste de o luna de zile, insa pana acum nu s-a aflat vreuna dintre noutatile cu adevarat importante pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere in noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre.

Ieri am aflat ca aplicatia Muzica si Apple Music vor avea parte de schimbari mari in iOS 10 din partea companiei Apple, cei din Cupertino incercand sa atraga mai multi utilizatori spre platforma de streaming online disponibila pentru sute de milioane de iDevice-uri.

Desii multi vor aprecia cu siguranta schimbarile, nu vorbim despre noutati cu adevarat importante oferite pentru noi, iar pana acum cei din interiorul Apple s-au straduit cu succes sa tina secrete schimbarile pe care le pregatesc pentru iOS 10 in momentul lansarii pe piata.

Daca in anii trecuti aflam cu mult timp in avans o buna parte dintre noutatile notabile ale unui update pentru iOS, iata ca in aceasta situatie nu stim decat unele informatii care nu prezinta importanta foarte mare, iar in baza lor iOS 10 se anunta a fi un update minor.

Desi Apple a afirmat anual ca doreste sa mentina secrete informatiile privind produsele pe care le dezvolta, tocmai furnizarea de detalii pentru ele creeaza interes inaintea lansarii, iar in lipsa lor lumea isi pierde interesul vis-a-vis de actualizarile software, chiar si cele oferite de Apple.

Acum, fie vorbim despre o atentie mult mai mare acordata de catre Apple pastrarii secretelor privind iOS 10, fie noutatile nu sunt cu adevarat importante si foarte lume va fi dezamagita dupa ce noua versiune a sistemului de operare va fi oferita publicului.

Parerea mea este ca in urmatoarele saptamani vom afla mult mai multe informatii privind schimbarile majore pe care Apple le are pregatite pentru iOS 10, insa sunt sigur ca vom avea parte de foarte multe dezamagiri si servicii indisponibile in Romania.