iPhone 7 este mai popular decat a fost iPhone 6S vreodata

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform primelor studii efectuate pe consumatori, el este deja mult mai popular decat a fost iPhone 6S vreodata, dar acest lucru nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva.

Conform celor de la UBS, intentia de achizitie a iPhone 7 este mai mare decat cea a iPhone 6S in tari precum SUA sau China, diferenta nefiind colosala, insa ea exista si confirma faptul ca multa lume asteapta cu mare interes smartphone-ul celor de la Apple.

In comparatie cu iPhone 6, interesul de achizitie a iPhone 7 este mai mic, insa diferenta este mica in SUA, dar mare in China, deci Apple va trebui sa aduca multe noutati interesante pentru a-i convinge pe chinezi ca smartphone-ul sau high-end merita achizitionat.

Desi iPhone-ul este dezvoltat in SUA, chinezii sunt cei care au cel mai mare interes pentru a cumpara iPhone 7, situatia fiind similara si cu iPhone 6 sau iPhone 6S, deci Apple trebuie sa acorde o atentie mult mai mare acestei piete, ea intrecand deja SUA in ceea ce priveste veniturile.

interes iPhone 7

Partea interesanta este ca jumatate dintre participantii la acest studiu au sustinut ca intentioneaza sa astepte lansarea iPhone 7 inainte de a cumpara un smartphone nou de la Apple, deci vanzarile iPhone 6S vor fi in continuare mici in urmatoarele luni.

Aceste date ar trebui sa-i spuna companiei Apple ca iPhone 7 ar trebui sa aiba mult mai multe noutati importante decat am aflat noi pana acum, insa ramane de vazut daca cei din Cupertino vor considera ca a oferi foarte multe schimbari este necesar acum.